Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat megszégyenítő magas női libidóval mit lehet kezdeni?
Nincs ilyen, hogy férfiakat megszégyenítő libidó. Ez teljesen egyéni. Vannak férfiak, akiknek hetente 1x elég, vannak, akiknek havonta 1x. Találkoztam ilyen férfiakkal... És vannak nők, akiknek napi 2x kellene.
Volt a fb-on ilyen kis videó, párokat kérdeztek meg, hogy hányszor szexelnek naponta. Volt olyan pár, akik azt mondták, hogy naponta 3x. (És nem vicceltek, ez tuti.) Volt olyan pár, akik azt mondták, hogy hetente 2x.
Igazából az a lényeg, hogy az igények nagyjából ugyanolyanok legyenek.
Kérdező, neked az lehetne a megoldás, hogy magadnak "elintézed" naponta 1-2-3 alkalommal, aztán a férjeddel együtt vagy annyiszor, amennyi mindkettőtöknek kellemes és megfelel.
A vibrátoros meg gésagolyós kérdésed meg nem értem. Menj el egy szexshopba és vegyél magadnak mindenféle jó kis játékot.
Engem inkább az érdekelne a 11 éves megjegyzéssel, hogy aki ennyire fiatalon már "rabjávávált" az iskolában hogy tudott figyelni?
Illetve az s megjegyzése a kérdezőnek, hogy a reggeli maszti után már várja a következőt, az egy dolog. De ha reggeli 2 és még egy esti férjes akcióra lenne igénye, azt én simán betudnám az életkora adta magasabb libidonak. Persze ha a partner nem tudja követni, akkor magán akcióban meg lehet oldani.
Mindenesetre ez a leírás hasonlít ahhoz a fiús megjegyzéshez, hogy " aki kevesebb szexet akar mint én az aszex, aki többet az nimfo...
Csere.
Amennyire engem érdekel a szex, úgy biztos “éhen” halna mellettem egy ilyen nő.
F.44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!