Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok arra gondolni a párotok mellett is, hogy szívesen megd.gnatok egy-egy jó nő ismerosotoket?
Van egy uj kolleganonk, aki vekony es bombajo labai vannak. Jo eljatszani a gondolattal.
Ti is megszoktatok nézegetni a munkahelyeteken a csajokat?
Szerintem gondolni valamire még semmi. Gondoltam pl ma ilyenekre hogy :
Mi lenne ha hallanám amit más gondol?
Ha én kóbánhattam volna a dragon ball animében son goku helyett akkor elsőre is azt kívántam volna hogy tudjam a világ összes technikáját tökéletesen alkalmazni.
Hogy milyen rossz a gyönyörű nőknek, hiszen senki se a lelkükért szereti őket.
Hogy a kedvenc íróim fele kb 1 jó könyvet/sorozatot csináltak, a többi rosszabb sokkal.
Hogy milyen fura lenne ha helyet cserélnének az álmaim a valósággal és a valóságban lennék szupererők tulajdonosa? Stb stb.
Ezek közül van anire többször is gondoltam már. Arra is, milyen jó lenne megdugni a két legszebb csajt akit ismerek.
De ez kb semmi... ani számít, azok a tettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!