Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett ki hogy oldja meg a diszkrét félredugást? Hol ismerkedtek? Mennyire működik. F/39
Én itt ismertem meg nemrég egy szexi pasit, annyira bejött minden téren, hogy nehezen bírtam volna neki ellenállni. Sajnos nem lett komolyabb dolog közöttünk.
40N
Covid alatt itt ismerkedtem, volt pár alkalom, egyszerű volt, most kicsit nehezebb lenne megoldani.
F
Én itt ismertem meg egy nagyon szuper, kedves, normális nőt.
Épp tegnap randiztunk, sajnos csak egy alkalmat keresett, de az minden szempontból tökéletesen alakult.
Hatalmas családi autóm van, a hátsó sort előrehajtva 220cm hosszú a hátsó rész, egy vastag paplan, és már meg is volt oldva❤️
A félrelépések 2/3-a munkahelyen történik, a mikor hol sikerül elve alapján, tisztára mint tinikorban amikor keresni kellett a helyet :)
Egyébként ha félrelépsz nem az a fő kérdés, hogy a félrekúrás működik-e, hanem hogy a kapcsolatod működik-e még egyáltalán! Utóbbin érdemesebb elgondolkozni.
"akik már az elejétől annak a lehetőségét keresik hogy hol és mikor lehet félredugni"
20 éve vagyok kapcsolatban, tegnapig hűséges voltam, szóval ezt nem nevezném az elejének.
A miértre is tudnék nyomós indokot írni, de nem fogok, hiszen nem kell magyarázkodnom. De annyit megsúgok, nem a gyávaság vezérelt. Nem minden fekete vagy fehér.
5ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!