Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha épp megjött, de szeretnénk szexelni, hogyan csináljuk?
Az előzőekhez én még annyit tennék hozzá hogy ha bármit furának is gondoltok így elsőre (teszemföl a barátod odanyúl és kicsit olyan lesz a keze és akkor így néztek mind a ketten fapofával) akkor poénkodjátok el a szitut :DD
Ha jól kijöttök akkor egy ilyen új élmény lehet kicsit furin vicces is és oldja a hangulatot ha csak nevettek egyet rajta. Ez nem béketárgyalás vagy állvizsga ha baki is csúszik a rendszerbe akkor is jó azt kicsit humorosan kezelni :DD
Sötét törcsi, nem lesz ettől még liternyi nyugi. S ha kicsit olyan lesz, hát olyan lesz, ez ezzel jár, ilyenkor így természetes.
Higiéniára dupla figyelem (kicsit megborul olyankor a hüvelyflóra egyensúlya). S amit fent is írták olyankor is kell védekezni!!! Ugyan nagyon kicsi eséllyel, de olyankor is teherbe lehet esni! Előfordul hogy egyszerre időben kicsit eltolva több petesejt érik be (ld. kétpetéjű ikrek), s amíg felfele a katonák, s lefele a leendő kisbaba "kering" egy-két nap múlva összetalálkoznak mire a mensid már csillapodik annyira hogy találjon 1 cm2 felületet ahol megtermékenyülve meg tud tapadni.
Előttem még nem írták, ezért megemlíteném, hogy a zuhany alatt is lehet (ha nem találjátok kényelmetlennek).
Illetve kipróbálhatod az intimkelyhet is, az kevésbé zavar közben, mint a tampon (engem legalábbis), vagy a méhszájsapka, disc is jó ötlet lehet (én még csak kísérletezem vele).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!