Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha épp megjött, de szeretnénk szexelni, hogyan csináljuk?
Figyelt kérdés
Igazából ennyi a lényeg :D Épp megvan, és még sosem csináltuk így, de most kipróbálnánk, csak félek, hogy lehetnek gondok. Miket tanácsolnátok? Törülköző leterítése az ágyra elég? Kicsit aggódom, hogy mondjuk összekenünk mindent, és hasonlók, az nekem is ultra gáz lenne, vagy ha a barátomat kenném össze túlságosan, nem akarok nagyon problémás szituba keveredni, de amúgy nekem is tetszik az ötlet. Nagyon maszatos tud lenni így a szex? Tampont használok, görcseim nincsenek szerencsére egyáltalán, és ugye bajom sem lehet belőle? Óvszert már egy ideje elhagytuk, mert pár hónapja tabit szedek, ha ez fontos infó. Köszi a segítséget!2022. nov. 3. 21:13
1/16 anonim válasza:
Mi simán törölközővel óvszer nélkül szoktuk így csak kell hozzá síkosító mert szárazabb
2/16 anonim válasza:
Mi is így szoktuk, ahogy az előző leírta, mondjuk nekünk nem kell síkosító
4/16 anonim válasza:
Nem kell túlaggódnod a dolgot. Sötét színű törcsit használjatok, azon nem látszik annyira meg, de az is lehet, hogy szinte semmi nem fog jönni belőled. Ha esetleg több is, az talán meglátszik a barátod farkán és hasán, de nem gáz dolog, max nem kell orálozni. Amúgy nagyon élvezetes tud lenni így a szex nőként, legalábbis nekem, ha kicsit be vagy tojva, akkor 1 nagy pohár bor tud oldani a feszültségeden ;) :D
5/16 anonim válasza:
Ahogy többen leírták, törölköző épp elég. Összekened? Na és? Az igazi katona vérben is harcol!
Kata40: Az azért nem jó, mert ha kicsit isznak előtte és nem minden úgy sikerül, ahogy el lett tervezve, akkor a pasi, ha reggel felébred, és észreveszi, hogy cérna lóg a szájából, ott fog fohászkodni, hogy ugye, csak teafilter?
6/16 anonim válasza:
4-es válasza korrekt!
Annyi még, hogy a tampon ne maradjon bennt, és utána kellhet egy zuhany (akár együtt). Ha tényleg nincsenek görcseid akkor tényleg jó tud lenni, kicsit izgi is
:))
7/16 anonim válasza:
Csak azt tudom mondani hogy törölköző alátok és óvszer. Vigyázzatok mert ilyenkor könnyebb fertőzést is elkapni.
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi eddig mindenkinek! Akkor kb megnyugodtam, de a pohár bor azért nem árthat majd :D
2022. nov. 3. 21:41
9/16 anonim válasza:
Jók a válaszok, az is igaz, hogy könnyebb elkapni valamit ilyenkor, de óvszer sem kell feltétlenül, ha a barátod közvetlenül előtte alaposan megmossa magát odalent és a kezeit is! Erre azért figyeljetek oda!
10/16 anonim válasza:
Óvszer nem feltétlen kell, ha kiegészítő védekezést használ. Ilyenkor is teherbe lehet ám esni!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!