Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már jó szexuális élményetek kis péniszű férfivel? Elmesélitek, milyen volt? Mekkora volt az illető farka?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 19:57
1/22 anonim válasza:
Kchhhhh 16 centi alatt nincs szex a pasival.
Ha már tudok válogatni akkor legyen jó méretes neki 18-20cm.
2/22 anonim válasza:
Nem hibáztatom a férfit mert nem tehet róla, olyan mint nekünk a melleink van nő akinek kicsi van akinek nagy. Van férfi aki a nagy melleket szereti és van aki a kicsiket. Volt jó élményem mert igyekezett a pasi a méret 11.5 cm és vékony. Nálam ez pont az a méret amit hosszú távon nem tudnák elképzelni. Röviden ennyi.
3/22 anonim válasza:
Nem ismerlek így nem tudhatom milyenek a paramétereid ilyen téren, de a legtöbb nőnek csak a szeme kívánja a hosszút, és a vastagot. Amikor szembesül a ténnyel rögtön megváltozik a véleményük. He nem tudod kihasználni, akkor a szemed táplálása kedvéért nem biztos, hogy érdemes a kissebről lemondani.
Tudom, moss én is majd a "kispöcsűek" táborát ékesítem a szemedben. Arról viszont kár véleményt alkotni a mit nem láttál és nem éreztél.
4/22 anonim válasza:
2#Akkor nem is volt jó élmény. Jó élményeket az ember szeretné újraélni.
5/22 anonim válasza:
Én férfiként szólnék hozzá. Régebben volt egy csaj( mindenki Ágicája), ugyebár mindenkivel szexelt. Nekem nincs túl nagy, de kicsinek sem mondanám, és Ágicával néha hárman- négyen is foglalkoztunk. Ágicában a legnagyobb méretű sáv is tövig eltűnt, viszont a lány szerint egy 13 centis farokkal élvezte legjobban a szexet. Namost a srácnak se pénze, se jó kinézete, se szép arca nem volt, mégis Ágica hozzá ragaszkodott legjobban.
7/22 anonim válasza:
Nekem nem nagy alig éri el a 16 centit, de teljesen meg vagyok vele elégedve. Ahol nem volt elég, ott 23 centit fogadott be a punci, ahol meg vastagságra voltam kevés, hát oda gond nélkül befért még egy vastag farok.
8/22 anonim válasza:
Jézus, mekkora pinákkal találkoztál te?
Oda akkor már egy lófarok is befér volna:D Milyen vastag egyébként?
9/22 anonim válasza:
Igen a lófarok befért volna. A fél literes kólát üveg mellett még volt hely. Az én farkam milyen vastag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!