Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdjek valakivel ha már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek valakivel ha már nagyon sok éve nem szexeltem,de nem jön be az illető?

Figyelt kérdés
Nagyon fusztrált vagyok már miatta,hogy ennyi éve nem voltam senkivel,lenne egy srác akivel csinálhatnám,de nekem ő nagyon nem jön be,mióta élőben láttam el is ment a kedvem tőle.
2022. szept. 29. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem tetszik minek feküdnél le vele?

Ennyi erővel dugj meg egy kecskét

2022. szept. 29. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is fusztrált vagyok mostanában a szex hiány miatt, és én is elgondolkoztam ugyan ezen, mint te. Szerintem ne feküdj le azzal a sráccal, mert csak rossz élményt fogsz magadnak szerezni, és nem leszel kielégültebb tőle.
2022. szept. 29. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Tedd fel Tindert. 1 nap alatt lesz 1000 "tetszikelesed". Valaszd ki a 10 legjobban kinezot aztan dugasd meg magad veluk. Sokkal jobb lesz. Sot ha akarod akar allando faszikat is talalhatsz magadnak ott. Csak rajtad mulik. Ott rengeteg jol kinezo van. Hajra!
2022. szept. 29. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
feküdj le velem. nem fogok hazudni, nem vagyok egy 2 méteres daliás herceg nagy farokkal. 178 centi magas, 13 centis farokkal de sokáig bírom, jól nyalok és a farkam pont jól eléri a g pontot.
2022. szept. 29. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
En viszont ronda vagyok és kicsi a kukim, úgyhogy velem ne feküdj le.
2022. szept. 29. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy nő biztos, hogy nem csak egy férfi közül választhat aki meg akarja dugni, ezt ne felejtsd.
2022. szept. 29. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Nekem szép vastag a farkam, beleülhetnél ;)
2022. szept. 29. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy meleg fiú, aki erre veri :D:D
2022. szept. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!