Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a legjobb elmondani,hogy nem élvezhet a számba és az arcomra soha?
Úgy gondolom,hogy az első szexnél ezt teljesen természetesnek gondolják a férfiak és sokuknak ez kell egy kapcsolatban, de felesleges húzni egymás idejét, ha neki ez elvárás.
Annyira fura ezt így szex előtt vagy közben mondani,de akkor mikor kellene?
Eddig szex közben mondtam,de mindegyik exem úgy meg volt lepődve,mintha azt mondtam volna szex előtt,hogy én amúgy aszex vagyok és nincs is kedvem az egészhez.
Nekem fontos, hogy élvezhessek a nő szájába. Nem minden alkalommal, így ha kimarad olykor nem megyek a falnak. De a teljes elutasítása a dolognak meg okozhatja azt, hogy nekem az a kapcsolat nem teljes kapcsolat és valószínű nem lesz örökkön tartó.
45F
Saját vélemény némi tapasztalattal a háttérben. Jobb előtte, mint közben. Ha ezt megérti, és elfogadja a partnered, akkor valószínű nem csak meg akar dugni, hanem annál több ami benne rejlik.
Idővel minden, és mindenki változik. Sok esetben előfordult már, hogy ami eleinte tabu volt, az mára vágy tárgyát képezi. Ehhez legjobb, ha közösen juttok el.
#13-as vagyok.
Kedves #14-es örülök, hogy neked a pacsolat egyenlő a hazugsággal...
Még azzal is jobban járna, mint egy hozzád hasonlóval.
Egy icipicikét mellényúltál, ugyanis férfi vagyok. Csak veled ellentétben nem felnőtt oldalakról másolom a szexuális életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!