Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire szereti a pisiszexet, bármilyen formában?
Lehet szó pelenkázós játékról, lepisilésről, bepisilésről, szájba, punciba pisilés, stb
Nők, férfiak véleménye érdekelne, akik szeretik, próbálták, vagy érdekli őket, azoké nem, akiket ez taszít, azok inkább ne válaszoljanak.
Köszi.
11. annyira szexi ha egy lány pisil be! én is imádom!
Egyszer az exem pisilt be nekem parton Horvátországban, úgy , hogy lefeküdtem a hátamra, és fölém guggolt, és bepisilt a fürdőruhájába és azon keresztül rám. Emberek , is voltak körülöttünk kb 30 méterre úgy még izgibb volt, senki nem sejtett semmit, csak nedves a "fürdőbugyija".. imádtam! Mai napig felidézem, mint most is, azonnali merevedés....
Azóta is vágyok ilyesmire..
F/36
14 Minden egyes mondatoddal én is így vagyok! Hallani , látni, érezni, ízlelni a számban a női pisit! Imádom!
Nagyon hiányzik, hogy kaphassak ilyet az élettől újra, de pláne , ha az illetőbe szerelmes is lehetek, vagy mindketten egymásba!
F/36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!