Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó testű csajok, szoktatok otthon mutatkozni időnként mesztelen, félmesztelen vagy lenge ruhában?
Figyelt kérdés
Mit szól hozzá apa, anya, tesód?2022. nov. 2. 08:25
11/31 anonim válasza:
Az exem alsógatya nélkül mászkált a szülei előtt. Én anyum előtt elmászkálok bugyiban, de apum előtt fura lenne (nem zaklatott soha vagy ilyesmi). Ahány ház, annyi szokás. Én pl. gusztustalannak gondolom azt is, ha szülők a 2 évesnél idősebb gyerekkel együtt fürdenek meztelenül. Ehhez képest tudok olyanról, aki a 10 éves lányával is együtt fürdik…elég beteg.
12/31 anonim válasza:
Hogy tanulj is valamit: meZtelen, nem "sz"-el írják. Amúgy jó szórakozást a priviírásokhoz 😂
13/31 A kérdező kommentje:
Nem írtam senkinek
2022. nov. 2. 12:19
15/31 anonim válasza:
Akik írtak állítom olyan messze vannak a jó testtől mint Makó Jeruzsálemtől 😂
16/31 anonim válasza:
Bár én fiú vagyok de gyakran szoktam.
Már megszokták.
17/31 anonim válasza:
Csak is lenge ruhába bugyiba, éjjel pedig meztelenül.
18/31 anonim válasza:
Itt minden csaj meztelenül alszik. A való életben, minden csaj halálra akar fagyni.🤭🤭🤭
20/31 anonim válasza:
Szoktam. Senki nem szól semmit, nálunk ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!