Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez számotokra pozitív vagy negatív dolog lenne? /F
Az a helyzet, hogy ha kapcsolatom van, én nem igénylem egyáltalán azt hogy mással is szexeljek rajta kívül, ezért ezt nem is akarnám.
Viszont ha a lány igényelné, abban simán benne lennék, hogy ritkán csinálja mással is az izgalom és változatosság kedvéért. Persze csak akkor nem zavarna, ha érezném hogy én is elég jó vagyok neki, és ugyanúgy én lennék neki kapcsolatilag a középpontba, mint ahogy ő is nekem, csak ritkán ha úgy adódna becsúszna más is.
Ti ezt hogyan értékelnétek egy pasinál, ha egy kapcsolat elején ezt tisztázza, hogy amíg ez ritkán történik meg, és nem érzi azt hogy más pasik fontosabbak nála, addig őt nem zavarja a dolog?
Nincs olyan lány akit ne izgatná, ha néha "szingli" lehetne miközben megmarad a biztonság, a szeretet és a kapcsolat, a biztos pont. De normális nő nem annyira szereti a kalandokat, ők inkább konkrét pasit választanának, mert az érzelmek miatt jobb a szex.
Viszont ha hagyod, akkor kevésbé izgatja őket, mert nincs tiltva és azt érzik nem elég fontosak neked. Ha nem hagyod akkor izgalmasabb, mert tabu és érzik is hogy fontosak.
De össze lehet hozni a kettő közt, csak olyan pár kell hozzá.
Pont a "r*banckodós-megcsalós" izgalom veszik ki belőle. Egy ideig tetszhet neki, aztán ráun, ahogy rád is.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!