Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tennél erényövet a párodra?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tennél erényövet a párodra? Filozófikus, elgondolkodtató élethelyzet kérdés, bővebben kifejtve lent.

Figyelt kérdés

Adott a lehetőség, párod (élettárs, házastárs mindegy) előtted áll, lehetőséged van arra (nehezebb döntés érdekében csak most, vagyis vissza nem térő lehetőség hogy) erényövet rakj rá és attól kezdve nálad legyen a kulcsa, te kontrolláld a nemi életet.

Tegyük fel ismered minden előnyét és hátrányát is annak, hogy erényövbe zárod. Pl nem tud megcsalni (de tegyük fel ez nem is állna fenn), nem tudja saját magát kielégíteni, szexuálisan sokkal jobban fog rád koncentrálni, hisz nálad van a kulcsa az örömhöz stb. Ugyanakkor neki kissé kényelmetlenebb lesz az élete, egyrészt időbe telik mire megszokja hogy rajta van, kicsit nehézkesebb lesz a mosdó használata (de ugyan úgy lehetséges, mielőtt valakiben ez felmerülne), jobban kell figyelni a higiéniára. De sokkal nagyobb élvezetet ad mindkettőtök számára szexuálisan.

Mit tennél ebben a vissza nem térő helyzetben? Rázárnád az előtted lévő eszközt, vagy sem? Miért döntenél úgy?

Párodat nem tudod megkérdezni ebben a helyzetben, csak a Te döntésednek kell lennie (persze elviekben ismered, így sejtheted ő mit választana).

A kérdés nőknek és férfiaknak is szól, tehát mindkét nemtől szívesen veszem az értelmes válaszokat (csak írd oda melyikbe tartozol).

Olyan is írhat aki már élt ilyen lehetőséggel, ő miért döntött így, milyen lett az élete tőle? Illetve arról is szívesen fogadom a választ aki az "elszenvedő" alany a témában, és hord ilyet. Neki hogyan változott az élete, milyen egy ilyen eszközben élni a mindennapokat?

Aki nem tudja milyen egy mai szexuális segédeszközről, vagyis erényövről van szó, neki pár példa weboldal, ahol ilyen eszközöket árusítanak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 1. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Tennék
2023. jan. 29. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Mi erényöv helyett pelenkát tettünk fel. Amibe belecsinált a pasim. Így nem tud félre lépni, megcsalni engem, hiszen tiszta kakis mindig a popoja.
2023. febr. 13. 10:58
 13/19 anonim ***** válasza:
17%
#12 XDDDDDD
2023. márc. 11. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Dehogy tennék. Szabad ember nem akarok ekkora kontrollt felette főleg ha meg se kérdezem akarja e.
2023. márc. 15. 10:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
én benne lennék, hogy rám kerüljön
2023. márc. 27. 15:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyat tennék rá, amilyeneket az utolsó linken látni, ilyen ketreceket. Néha direkt izgatnám, mert engem meg az izgatna, hogy feláll neki, de útban van a ketrec. Úgy-két három napig szadiznám vele, aztán akkorát dugnánk, miután leszedtem, mint a ház. Rettentően bejön ez az ötlet. (N)
2023. ápr. 1. 14:36
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi szavazatokat és válaszokat is. Természetesen minden megbeszélés kérdése egy kapcsolatban, így pl az erényöv viselése is, a kérdés inkább egy érdekes szituációs helyzetre vonatkozott. Nem gondoltam hogy ennyien (főleg nők is) belemennének hogy felrakják a párjukra, mert a téma sokakban vet fel inkább ellenszenvet.

#6 dehogynem, minden megoldható, de ha nem vágja le akkor ő is belemegy a játékba, ha meg nem akarja utána, akkor szól és leveszi..

#7 miért ne tehetne? Létezik elég sok példa rá.

#12 nem ítélem el, de azért a pelanka nem olyan biztos.

#16 jó az ötlet, sokan csináljak is ezt ilyen rövid időtartamokra. Hosszabb távra nem annyira kényelmes a ketrec típus.

2023. ápr. 2. 14:58
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
4-es válaszoló vagyok. Nem értek igazán a különböző fajtákhoz, és azt sem tudom, pasiként melyik a legkényelmesebb viselet. Abban viszont egyetértek a 16-os válaszolóhoz, hogy látványra nekem is a ketrec típusúak, illetve még az ilyen átlátszó változatok jönnek be igazán. Amolyan mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon, látszódjon maga a pénisz, a pasi is láthassa nyugodtan a sajátját, csak a hozzáférést korlátozza neki az eszköz. Illetve a másik, hogy nekem kifejezetten tetszik a pasik szerszáma lankadtan is. Így, erényövben, mivel nem tud felállni, ezért mindig csak lóg, és nyugalmi állapotban van teljesen, ami nagyon aranyos szerintem. :)
2023. ápr. 5. 18:34
 19/19 anonim ***** válasza:
87%

Igen.

Annyi mindent megengedek neki, hogy cserébe simán ráraknám az erényövet. Szenvedjen csak ő is, napközben legyen csak rajta, nem érdekel meglátja valaki, ez legalább kis kínzás is lenne neki, sőt, napközben random időpontokban küldenie kellene képet hogy rajta van-e, nehogy nekem levegye valahogy magáról. Ha jól viselkedik akkor este természetesen jár a jutalom érte:)

2023. ápr. 6. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!