Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok orális kényeztetésnél pasi nyaljon előbb vagy ti cumiztok előbb?
Figyelt kérdés
Hogyan szeretitek csinálni? Nyalást szereted ujjazással kapni?2022. nov. 1. 10:18
11/19 anonim válasza:
En csinalom oralisan neki, azta o nekem :)
12/19 NTBS válasza:
Pasiként írom, hogy én szeretem kezdeni. De nincs köze vésve.
13/19 anonim válasza:
Pasi vagyok. Engem nem kell felszopni. Már a meztelen nő is elég, hogy felizguljak. Szeretem a hosszú, változatos előjátékot. Abban benne van szopás,nyalás 69 stb.
15/19 anonim válasza:
Én úgy szeretem, ha egy kemény sz.pással kezd a partnerem, élvezésig.
Utána, mire én is eljuttatom az orgazmusig, megint kemény vagyok😊
16/19 anonim válasza:
Szereten először én kényeztetni a férfit, ettől én is nagyon beizgulok.
17/19 anonim válasza:
Miért kéne ezt meghatározni? Uncsi lenne, mindig ugyanúgy szexelni! Ahogy éppen alakul, abból kell kihozni a legjobbat.
37N
18/19 anonim válasza:
Esélyem sincs szopással kezdeni, mert a férjem a fizikai erő előnyét könyörtelenül kihasználja. Esélyem sincs a farkához hozzányúlni se, míg nem nyal, vagy nyal és ujjaz nekem egy orgazmust. Nyalás mániás, ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!