Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az az összeg, amiért már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az összeg, amiért már meggondolnál egy félrelépést a partnered mellett?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a kliens jól néz ki, akivel amúgy is el tudnád képzelni, ha nem lenne barátod. És garantált, h senki nem tudja meg.

Nem társkereső kérdés, nem ajánlatot akarok tenni csak kiváncsi vagyok.

Összegek HUF-ban értendők.

Anonim az oldal, csak őszintén!

2022. okt. 30. 02:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

7. Pont ugyanerre gondoltam én is, hogy a "nem vagyok megvásárolható" nők szerintem bele sem gondolnak, hogy 100 millió forint pár óráért az egy saját családi ház életed végéig.

Amiért az átlag magyar most, ha éveket gurizik se biztos, hogy megtudja venni.

Ja és mindezt egy egyébként is vonzó férfivel.

Hagyjuk, ez csak duma vagy nem gondolkoznak.

2022. okt. 30. 12:30
 12/15 A kérdező kommentje:

7:

Pont így gondolkodott az egy tisztességtelen ajanlat c. film főszereplő párocskája is. Aztán..

2022. okt. 30. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

jahm aztán válás lett a vége :D:D

kösz, inkább a házasságomat tartom meg, mint egy nagy házat

2022. okt. 30. 13:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy lenne olyan épeszű ember, aki 100 millió forintért ne vállalna pár orányi szexet, vagy bármít amibe nem hal bele. Kivéve persze ha amúgy milliárdos. 100 millióért én magam küldeném kefélni a feleségem, barátnőm.

Ennyi pénzért, ami megoldja egy ember életét, még az is elvárható, hogy odaadóan, lelkesen csinálja.

2022. okt. 30. 16:23
 15/15 anonim ***** válasza:

Jó esetben pár órányi😀😀

Lehet az álompasi egy fél perces gyorstüzelő, azért meg megéri a 100 misi. Annyiért még én is bevállalnám férfiként🤣🤣🤣

márc. 27. 13:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!