Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nőről, aki 2 hét ismertség után engedi hogy beléélvezzek, mert tabit szed?
Sőt, egy este 3x is. Harmadjára már engem zavart és húztam gumit. Elsőre kiment megmosni magát, és mondta, hogy hú, szinte egy decit belémnyomtál... ennek ellenére később is engedte, hogy szétlőjem.
Hallottam nőkről, akik félnek betegségtől, ezért kell óvszer akkor is, ha tabit szednek, ezért is volt furcsa, hogy ő enged mindent. Pláne egy szinte idegennek. Miért van ilyen?
En a felesegemet mar az elso alkalommal teli lottem 7 eve. Mondta hogy szedi a tablettat mehet gumi nelkul .
Azota mar nem szedi mert a2. Lurkora gyurunk .
Amugy o azert engedte mert izgatja hogy benne van a sok cucc.
Igaz nagyon kamu szagú a történet, de lehet igaz is. Nekem is éppen 2 hét után volt a jelenlegi párommal 14 éve. + havonta jár injekcióra, így í gumi nála mellőzhető. Ő sem, én sem szeretjük.
Első alkalomkor felajánlotta, hogy ha nem bízom benne nyugodtan vegyem fel, vagy vegyem ki élvezés előtt, de telement.
Ez egyéni döntés, Te vállalod a vele járó kockázatot vagy sem. Kölcsönös bizalmon alapuló téma. Ha Ő vállalta, akkor megbízott benned,
Véleményt kivülállóként, és főleg a személy ismeretsége nélkül nem lehet alkotni senkiről. Találgatni, vizionálni annál inkább.
Persze, mert ez nem kamukérdés volt. :D
Az eset egyébként tavaly januárban történt, tehát nem lettem apuka és gyerektámogatást sem fizetek. A nőhöz kétszer visszakönyörögtem magam, de elküldött a búsba. Szóval biztos nem lett terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!