Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról a nőről, aki 2 hét ismertség után engedi hogy beléélvezzek, mert tabit szed?
Sőt, egy este 3x is. Harmadjára már engem zavart és húztam gumit. Elsőre kiment megmosni magát, és mondta, hogy hú, szinte egy decit belémnyomtál... ennek ellenére később is engedte, hogy szétlőjem.
Hallottam nőkről, akik félnek betegségtől, ezért kell óvszer akkor is, ha tabit szednek, ezért is volt furcsa, hogy ő enged mindent. Pláne egy szinte idegennek. Miért van ilyen?
"Mi a véleményetek arról a nőről, aki 2 hét ismertség után engedi hogy beléélvezzek, mert tabit szed?"
Ugyanaz, mint egy olyan férfiről, aki 2 hét ismeretség után beleélvez egy nőbe.
Persze, mert ez így megy :D
2 hét ismeretség után teherbe ejtesz valakit, jöhet a lagzi és akkor együtt élünk 18 évet még fel nem nevelitek a gyereket. El hiszi bárki ezt az ordas nagy kamu kérdést?
Mondjuk azért szakítottam vele, mert nem akartam tőle többet, amit bár később bánok, de mindegy. Ennek ellenére ha tényleg teherbe ejtettem volna, vele maradok.
De ez a jövőjóslás mindegy, a kérdés nem ez volt és megtörtént.
Most kövezzetek meg, de én is engedtem, az első szextől kezdve, mert eü gondokra, még a kapcsolatom előtt kezdtem fogamzásgátlót szedni, a srác meg szűz volt, így sem a nemi betegségek, sem a terhesség nem fenyegetett.
Amúgy, tényleg nem tudhatod, hogy valóban szedi-e. 😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!