Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy farkat átlagosn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy farkat átlagosnak neveztek, az ugye a valójában kicsit jelent? Jól kódolom a ti speciális női nyelvezeteteket?

Figyelt kérdés
Akkor tesztek így, mikor nem akartok megbántani valakit. Jól gondolom?

2022. okt. 29. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem kezelsz nőt hercegnőként. Nem kezelsz nőt rongyként. Nem feltételezed róla, hogy nőként gondolkozik. Nem ösztönzöd arra, hogy női sztereotípiák szerint viselkedjen.

2022. okt. 29. 20:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem kell ezzel szerintem nagyon foglalkozni. Teljesen mindegy annak aki szeret.
2022. okt. 30. 00:26
 13/16 anonim ***** válasza:

8, 11

Nekem nem válaszoltál.

Nem értem, hogy a farokméretes kérdéshez a sztereotípiák hogy jönnek ide. Egyáltalán nem értem.

7-es, 10-es voltam

2022. okt. 30. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
13 Én sem értem, hogy mit kéne neked válaszolnom.
2022. okt. 31. 11:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem. Az átlagos az átlagos. Egyébként ha ráguglizol magad is megállapíthatod, igaz-e. Az, hogy egy szám beleesik e egy intervallumba, csak nem olyan bonyolult eldöntened.

Amúgy csak megsúgom, hogy ez a logika, amit használsz, pont az, amit feltételezel. Tehát magadból indulsz ki. Le kéne róla szoknod és beszerezni egy kis önbizalmat.

2022. nov. 2. 00:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem volt olyan sok tapasztalatom, hogy reprezentatívnak lehessen tekinteni, de 8 eddigi farok, amivel dolgom volt vagy mind átlagos, vagy talán a legnagyobb az, amit nem tekintek annak.

Anélkül, hogy bármelyiknek is a konkrét méretét tudnám nagságrendileg mondjuk 13-18cm lehettek. A 13-14-15 cm tartománmyban volt mind a másik 7 pasinak.

Mit mondjak rájuk, ha nem azt, hogy átlagos? Nem is tudnék köztük méretsorrendet felállítani, ez tán még akkor sem ment volna ha felsorakoznak egymás mellé. Egyik szőrös, másik nem. Kicsit vékonyabb, vastagabb, másfelé állnak, más a formájuk. Fityma, erezettség, keménység... Hát lehet, hogy tök másmilyenek voltak, de mégis csak átlagosak. A legnagyobb az feltűnt, tök izgalmas volt elsőre, vártam a csodát, aztán ugyanúgy csak többedik alkalomra voltunk igazán összehangolva, mint a többiekkel és én nem éreztem ettől többnek a szexet.

Többen megjegyezték már milyen jó szűk vagyok, ehhez képest a legnagyobbal sem volt gond ha tövig bedugta. Élvezni meg a legkevésbé nagynak tűnővel is éppúgy tudtam.

Férfi logika, hiúsági kérdés és nem több ez az egész farokmizéria.

2022. nov. 2. 11:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!