Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog szexelni?
Figyelt kérdés
Én még sosem csináltam nem tudom milyen.
Kicsit irigylem azokat a fiatal párokat akik jól néznek ki és évek óta szexelnek már.
Szexet meg lehet unni egy kapcsolatban?
2022. okt. 29. 13:14
2/11 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást es megvan a kémia akkor jó dolog, igen. A megunás ellen meg ott van a változatosság. Néha egy kis extrát be kell vezetni és akkor nincs gond.
4/11 Noren1989 válasza:
Mikor, hogy. #1essel minden bizonnyal jó 😘
5/11 anonim válasza:
Az egyik legjobb dolog a világon! (csak azért az egyik, mert ha lesz gyereked akkor megérted miért a szex van a 2. helyen)
Nem a szexet unják meg a szétmenő párok, hanem a kapcsolatban kopik meg az érzelmi kötelék - sokszor pont a nem megfelelő mennyiségű, minőségű szex miatt.
7/11 anonim válasza:
A nemed írd már ki legyél oly szíves!
8/11 anonim válasza:
#5 hála az égnek engem ez a probléma nem fenyeget, így nekem (ezt a helyzetet tekintve) továbbra is a legjobb marad 🤗
10/11 anonim válasza:
Ha szexelsz, akkor egynek elmegy, de ha nem szexelsz, akkor rájössz, igazából mennyire vágysz rá.
Enni jó dolog? Fürödni jó dolog? Beszélgetni jó dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!