Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon önző dolog lenne? /F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon önző dolog lenne? /F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem nagyon tetszik a bikininyom egy nőn, főleg ha nagyobb melle van. A barátnőmnek elég nagy melle van, de bikininyomot sosem láttam rajta igazán, mert szolizott mindig.

És nemrég beszéltünk erről és azt mondta szívesen megcsinálja a kedvemért azt, hogy csak bikiniben szolizik hogy lehessen bikininyoma. Azt mondta egy idő után elég nagy kontraszt szokott lenni a barnult és nem barnult bőr része között, és erre nagyon kíváncsi is vagyok. És nagyon nagyon tetszik az ötlet. Viszont nem akarom hogy csak miattam tegyen ezt vagy azt a testével, viszont azt is mondta hogy neki ez teljesen rendben van, ha nekem tetszik, őt sem zavarja, pláne télen.

Nagyon önzőség lenne? Ti megtennétek a barátotokért?

2022. okt. 29. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel azt mondta, hogy őt sem zavarja, ezért felesleges aggódnod. Én is tettem már ezt-azt a barátomért és ha valami nem ment akkor megmondtam neki.
2022. okt. 29. 11:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem önző a dolog addig,

Amíg ő önszántából így barnít.

Saját maga mondta hogy nem zavarja a dolog,

Úgyhogy az egészet csak túlgondolod.

Van akinek tetszik, illetve érdemes kipróbálni,

Meg kell nézni milyen úgy aztán majd el fog válni.

Iparkodj azonban ha ezt megteszi érted,

Illedelmetlen lenne ha cserébe jól meg nem keféled!

2022. okt. 29. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Te még a szaron is eltudsz rágódni.
2022. okt. 29. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem szoliznék csak a párom kedvéért, de ha ő önszántából megteszi akkor nincs probléma.
2022. okt. 29. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én higiéniai okok miatt csak bugyiban szolizom, és így meztelenül mindig olyan mintha lenne rajtam egy fehér bugyi. Én nagyon szégyelltem az új párom előtt, de mint kiderült imádja. Nem tudtam, hogy ez szexuálisan vonzó is lehet akár.

Szerintem nem nagy kérés, ha nem esik nehezére, ne érezd emiatt rosszul magad.

2022. okt. 29. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!