Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden 50es férfi 20 éves párt?
"Inkább az a része erdekelne, hogy a magasabb szinteken levő 50-és férfiak miért nem egy bomba 50-es not keresnek?"
tegyük fel, ott vagy egy 50-es jó pasiként, azaz még úgy ahogy elfogadható karban vagy, van egy jó egzisztenciád, a ki tudja hány év házasságon már túl vagy, a gyerekprojekten szinten túl vagy, igazából nagyon sok dolgot már nem akarsz az élettől, csak egy kicsit még élvezni, amíg áll a dákó. te keresgélnél évekig, hogy egy bomba 50-es nőt találj, ha egyszer egy sokkal kisebb igényű, egyúttal sokkal vonzóbb testű huszonéves nőt is megszerezhetsz?
(az más kérdés, hogy egy csomó olyan 50-es faszi is hajlamos magát jó pasinak hinni, aki baromira nem az)
Nekem sokkal fiatalabb párom van, ha nem is 25 évvel (de 10+).
Pont azért van velem, amit a korodbeliekről mondtál. Én odamentem, leszólítottam társaságban, elhívtam egy programra, amiről tudtam, hogy érdekli. Szerinted hány korabeli srác tette ugyanezt meg (már azokat leszámítva, akik buliban részegen valami "hé cica van gazdád" színvonalú dumával próbálkoztak)
És lehet szellemileg is társa valakinek egy sokkal fiatlabb ember (én nem is tudnék együtt lenni valakivel, aki szellemileg nem társam), bár én is látom, hogy ez azért nem általános. Mármint sok korabeli csaj nem lett volna az, de intelligens embert kell keresni, és akkor nincs gond (szerintem az intelligencia és a humor szexi, így nekem ezek fontosak egy nőben)
Van kedved egy kávé vagy egy ebéd mellett beszélgetni erről? 😉
50+ffi
"Én odamentem, leszólítottam társaságban, elhívtam egy programra, amiről tudtam, hogy érdekli. Szerinted hány korabeli srác tette ugyanezt meg (már azokat leszámítva, akik buliban részegen valami "hé cica van gazdád" színvonalú dumával próbálkoztak)"
most tényleg azzal dicsekedsz, hogy a fiatalabb srácoknak részegre kellett magukat inniuk, hogy tessen nekik a nőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!