Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar minden 50es férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar minden 50es férfi 20 éves párt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves eléggé dekoratív lány vagyok, és szinte csak az 50-55 körüli férfiak akarnak velem összejönni, de közülük viszont kis túlzással mind😃mi ennek az oka? Miért akarnak az 50es fiúk 20 éves társat mindenképp? Tudnátok errol férfiak nyilatkozni?

2022. okt. 28. 14:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

Én 50-es vagyok és nem párt keresek.

A 20-onévesekből még nem ölte ki a házassága-csalódottsága a bájt, mosolygó kiscsajosságot az élet.

Én is és ők is a laza kötetlenséget szeretjük, és az életélvezetet.

Ennyi a titok. És nem családmegcsalóként teszem.

2022. okt. 28. 16:16
 12/29 A kérdező kommentje:

Koszi Fiúk a valaszokat!☺️

Egyébként az nekem is fura, hogy 20-on éves fiúk sosem mertek kezdeményezni nálam. Egyszer rákérdeztem társaságban hogy miért nem? És érdekes mód azt mondtak hogy látszik rajtam hogy túl jó no vagyok hozzájuk, plasztika meg stb, és hogy félnek emiatt tolem ebből a szempontból 😃

2022. okt. 28. 17:10
 13/29 anonim ***** válasza:
78%

plasztika? ez mindent megmagyaráz.

a korodbeli fiúk bőven találnak olyan velük egyidős fiatal nőket, akik elég jól néznek ki plasztika nélkül is.

2022. okt. 28. 17:37
 14/29 A kérdező kommentje:
A korombeli fiúk pont hogy sokkal rosszabb csajokkal érik be inkább (elnézést).😊
2022. okt. 28. 17:40
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Nekem már fonnyadt a f@szom. És én csak b@sznék egy huszon évessel.
2022. okt. 28. 17:42
 16/29 A kérdező kommentje:
15: Koszi a választ. De miért csak szexre kellene? Nem gondolod hogy mi is tudunk szellemileg társa lenni egy 50-es férfinak? Vagy a mindennapokban is sokat tudunk hozzátenni az életetekhez?
2022. okt. 28. 17:43
 17/29 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon magasra pozícionálod magad most már nem csak külsőleg, hanem szellemileg is.

az, hogy 50-55 évesek nyomulnak rád, nem nagy szám, minden fiatal bejön nekik.

2022. okt. 28. 17:47
 18/29 anonim ***** válasza:
Mivel teljes más életszakaszban vagyunk így nehéz, de nem elképzelhetetlen hogy ilyenkorú legyen az ember társa.
2022. okt. 28. 17:47
 19/29 A kérdező kommentje:
Abszolút nem, illetve a kérdésem lényege sem ez. Inkább az a része erdekelne, hogy a magasabb szinteken levő 50-és férfiak miért nem egy bomba 50-es not keresnek? Olyanok vannak köztük hogy leesik az állam meg nekem is..😃
2022. okt. 28. 17:48
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy fordított kontraszt egy idő paradoxon. Szerintem sok huszon éves srác dugna jó érett 50essel.
2022. okt. 28. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!