Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért próbál zavarba hozni és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbál zavarba hozni és megszégyeníteni?

Figyelt kérdés

A munkatársam, ha egyből hozzámegyek akkor beszól h ne siess mert kiesik a bilincs a zsebedből, ha tétován megyek hozzá akkor aztmondja öregasszony meg h félek tőle.

Ha ő jön oda hátulról megkerül és elvárja én forduljak felé ő nem mozdul és olyan perverzen vigyorog. 1x azt mondta el fog fenekelni erre én h nehogy én álljak bosszút elkezdi nincs ellenére.

Múltkor aztmondta rám gondolt a szexshopba de csak így odasúgta ahogy elment, én kérdem mi van? Erre rám szól maradjak csendbe és viselkedjek.

Tegnap már hozzávágtam megint itt vagy? Elkezdi ez a karma és hogy nála úgyse kapok jobbat. Mondom milyen értelembe? Elkezdi munkatársként mégis mire gondolok?

Néha átnéz rajtam ha meg odajön hozzám szivat ha én megyek hozzá bámul és magába nevet vagy szintén szivat. Most ez utál vagy perverz vagy bejövök neki vagy mégis mit akar ?

20 éves L vagyok ő 30F .

2022. okt. 27. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
A munkatársad egy 10 éves agyi szintjén lévő kis pöts. Meg akar búbolni, játszani akarja a nagy dimdomosdit amit max. videón látott eddig, de normálisan közeledni, kezdeményezni már nem mer mert belül egy frusztrált kisgyerek lakozik.
2022. okt. 27. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
valószínű meg akar fekteteni
2022. okt. 27. 22:05
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Valószínűleg bejössz neki,de ez egy beteg ember,élvezi hogy fiatal nő vagy beléd rúghat,megalázhat te pedig nem szólsz vissza neki. Velem is volt már ilyen,csak annyi különbséggel hogy én elmagyaráztam az illetőnek,hogy nem egy nőbe kell beleállni,mert bele áll egy nőbe közben meg egy egypofonos ember,kapna egy pofont egy komolyabb embertől és 50 métert csúszna,ne félj egyből kussba maradt,elszégyelte magát. Meg mikor ilyen perverz dolgokat mond,én azt is elmagyaráznám neki hogy ezt megteheti csak nem én velem,hanem az édesanyjával. Én biztos nem hagynám magam,bár én Borsodi vagyok 😂
2022. okt. 27. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert proli
2022. okt. 27. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Szólj a felettesednek, ez simán munkahelyi zaklatás. Majd ők elbeszélgetnek vele.
2022. okt. 27. 23:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar fektetni, a proli diszkóban ez a stratégia gondolom párszor már bejött neki.
2022. okt. 27. 23:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Legjobb amit tehetsz beveszel egy leszarom tablettát, és úgy is teszel vele.

Ha bejön, és szeretnéd is az más téma. Abban az esetben kérdezz rá, de úgy, hogy más/ok is halják. Mindezt természetesen kellő intelligenciával.

Viszont korotokból adódóan, csupán szeretne beférkőzni a bugyidba, és húzni egy strigulát.

47F

2022. okt. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!