Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbál zavarba hozni és megszégyeníteni?
A munkatársam, ha egyből hozzámegyek akkor beszól h ne siess mert kiesik a bilincs a zsebedből, ha tétován megyek hozzá akkor aztmondja öregasszony meg h félek tőle.
Ha ő jön oda hátulról megkerül és elvárja én forduljak felé ő nem mozdul és olyan perverzen vigyorog. 1x azt mondta el fog fenekelni erre én h nehogy én álljak bosszút elkezdi nincs ellenére.
Múltkor aztmondta rám gondolt a szexshopba de csak így odasúgta ahogy elment, én kérdem mi van? Erre rám szól maradjak csendbe és viselkedjek.
Tegnap már hozzávágtam megint itt vagy? Elkezdi ez a karma és hogy nála úgyse kapok jobbat. Mondom milyen értelembe? Elkezdi munkatársként mégis mire gondolok?
Néha átnéz rajtam ha meg odajön hozzám szivat ha én megyek hozzá bámul és magába nevet vagy szintén szivat. Most ez utál vagy perverz vagy bejövök neki vagy mégis mit akar ?
20 éves L vagyok ő 30F .
Legjobb amit tehetsz beveszel egy leszarom tablettát, és úgy is teszel vele.
Ha bejön, és szeretnéd is az más téma. Abban az esetben kérdezz rá, de úgy, hogy más/ok is halják. Mindezt természetesen kellő intelligenciával.
Viszont korotokból adódóan, csupán szeretne beférkőzni a bugyidba, és húzni egy strigulát.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!