Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi fiatalokat megszégyenítően szexi negyvenes pasinak hányingerkeltően ronda felesége?
Én fordítva szoktam tapasztalni, de értem mire gondolsz.
Egyébként gondolom, amikor összeházasodtak, még mindketten jól néztek ki, de aztán az egyikük előnytelenebbül öregedett.
Arról meg főleg ne beszéljünk, hogy sok ember (nemtől függetlenül) tényleg nem sokat törődik azzal, hogy néz ki a párja, ha az életük egyébként kényelmes és jó. Egy vacak házasságot, 2 szobás panelt és 2 hálátlan neveletlen gyereket könnyebb hátra hagyni (hangsúlyozom még egyszer mindkét nemnek és természetesen tisztelet a mindenkori kivételnek) , mint egy amúgy teljesen normális házastársat, akivel van közösen felépített élet/vagyon/kényelem, és a gyerekeket is mindketten szeretik. Utóbbi esetben én ritkán látom, hogy válás lenne, inkább szeretők/nyitott házasság, de a családi egységről nem mondanak le csak azért, mert az idő nem kedvez a külsejüknek.
Egyébként beszélj ezekkel az emberekkel és akkor rájössz, mi van a dolog mögött. Szerintem általában érdekes történeteket lehet hallani.
A szépség mulandó! Valószínűleg amikor összeházasodtak még szép volt az asszony. Aztán az idő vasfoga megtépázta. De a természete, az ágyban való odaadása nem változott. Különben nem lennének még mindig együtt!
De az is lehet, hogy mindez csak képmutatás a külvilág felé! Valójában már nem szexelnek egymással, csak a pénz, a banki kölcsön/törlesztés tartja össze őket vagy a gyerekek miatt nem rúgják fel a családi békét!
Sok ilyen variáció van az életben!
"Mert a férfiak és a nők másképp öregszenek, a nők előbb érnek, előbb is kezdenek el öregedni.Ezen kívül a nőknek ott van még a szülés, a gyerekvállalás után sokan kevesebbet törődnek magukkal(sokféle oka lehet ennek)."
Valahogy így. De sokan 0 élettapasztalattal azt hangoztatják itt hogy korodbeli legyen a párod. Akkor meg ez a vége. Én is láttam orvosomat a feleségével. A pasi 60-as Pierce Brosnan a felesége meg egy nagyika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!