Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnék túl lendülni,túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék túl lendülni,túl esni vagy esetleg legyőzni ezt a fajta félelmemet,szorongásomat? F25

Figyelt kérdés
Kezdem azzal amivel már rögtön elfognak sokan ítélni ami annyi,hogy még soha nem szexeltem (már ebből érzem mi következik de mindegy) és ebből adódóan előjöttek bennem bizonyos félelmek vagy nem is tudom minek nevezzem őket.Az egyik az az,hogy egyszerűen nem bírnám ki vagy sok lenne nekem ha egy lány elkezdene előttem vetkőzni.Alapjáraton egy ideges,izgulós fajta vagyok akinek a legtöbb egy lánnyal az egy ölelés volt (érzem hogy itt is kapom mindjárt a hideget,meleget).Úgy érzem,hogy már ha csak elkezdené a felsőjét levenni és mielőtt meglátnám a melltartóját már előtte szólnék,hogy ez nekem már sok.Lehet mimóza lelkűnek meg hasonlónak mondani de nem mindenki egyforma.Lehet,hogy a szex a világ legjobb dolga viszont nem mindenki éli meg egyformán.

2022. okt. 27. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, én 9es vagyok és igazából próbáld a másik szemszögéből látni - óriási a kínálat. Ha egyszerűen ott vagytok és már szexelhetnétek, de egyszerűen képtelen vagy leküzdeni ezt a korlátot 26 évesként, amit mások többnyire 14-16 évesen leküzdenek, akkor szerintem jogos, hogy egy 30 éves férfi hamar továbbáll ( bár semmilyen alpári megjegyzéssel vagy selejtezéssel nem értek egyet ). Én pszichológus nélkül oldottam meg a problémámat, pedig én is mondhatni sérült voltam, sokat piszkáltak, esélyem sem volt a lányoknál stb de végső soron csak te magad tudsz magadon segíteni, nem a pszichológus. Ő max. csak asszisztál, de ha elég erős vagy nincs rá szükség.

Amikor elkezdtem magamon dolgozni és már jól néztem ki , tudtam nőket szerezni és eljutni randi szituációkba, akkor is volt, hogy engem is hagytak faképnél nők mert nem voltam elég merész, nem tudtam eléggé nyomulni. A nők a dominanciát szeretik, a férfiak meg azt, ha van egy nőben tüzesség. És ugyanígy voltak teljesen passzív randipartnereim is később, korodbeliek, bár nem tudom mennyire voltak szűzek, de én egy idő után feladtam, otthagytam őket és választottam valaki mást az elérhető kb 50 nőből. Sajnos ez egy ilyen játék, és minnél tovább vártok annál nehezebb lesz, mert mire oda juttok, a randipartnereiteknek már 10 éves tapasztalata lesz ebben. Még egy nőnél elfordulhat olyan férfi aki aranyosnak találja hogy szűz, de egy férfinál már nem lesz ilyen nő és ezt egyre nehezebb lesz palástolni ahogy idősödtök, hogy ennyire izgulósak és tapasztalatlanok vagytok, ami kihat a kisugárzásotokra és nem vonzó, hanem inkább red flag. És ez az amit le kell küzdeni és át kell lendülni, lehetőleg mihamarabb és elkezdeni dolgozni ezen. Pár hónap, vagy 1-2 partner után már minden jobb lesz. Gondoljatok arra, hogy gimis fiúcskák, leánykák tapasztaltabbak már nálatok ezen a területen. Dobjátok magatokat a mélyvízbe bele. :)

2022. okt. 28. 10:58
 12/14 anonim ***** válasza:

#11: Ott már szerintem alapból gond van, ha valaki azt nem képes megérteni, hogy 1-2 hét után még nem akarok ágyba bújni. Alapból olyan típus vagyok, aki nem feküdne össze akárkivel és akinek mindenképp érzelmekre is szüksége lenne az együttléthez (nem a szüzesség miatt, amúgy is ilyen beállítottságú vagyok).

Azzal meg úgy gondolom, hogy nem segítesz, ha a fejünkhöz vágod, hogy tinik tapasztaltabbak nálunk; annak viszont szívből örülök, hogy sokaknak nincsenek olyan traumáik, amik ebben nehézséget okoztak volna. A "csak úgy vesd bele magad" pedig azért nem ilyen egyszerű ám. :-)

2022. okt. 28. 11:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, én azt elismerem, hogy más beállítottságú voltam mindig is. Én csak simán ronda és kövér voltam, és ebből fakadt a tutyimutyiságom és az alacsony önbizalmam, ami még akkor is megvolt, amikor már csupa izom voltam. De hozzáállás tekintetében, én mindig is meg akartam dugni mindenkit, nem akartam egy napot sem várni. Igazából, úgy voltam vele, hogy mire is várjak? Ha szar a szex, akkor csak arra várunk, hogy később legyen mégnagyobb csalódás, ha meg jó, akkor meg minek pocsékoltuk az időnket szex nélkül?

Persze elfogadom, hogy más vagy és kellenek az érzelmek, amivel amúgy a legtöbb nő így szokott lenni. De a te korodban már nagyon nem pálya hónapokat randizni az első szex előtt. Így viszont el kell fogadnotok, hogy nagyonis a tűt keresitek a szénakazalban egy ilyen türelmes és elfogadó partner személyében, aki talán soha nem jön el, az évek meg lepörögtek. Ezért az egyetlen opció ha passzívból nagyon aktívak lesztek hirtelen. Én mostmár a 30as éveim végén járok, még most is bele tudom vetni magam az ismerkedésbe ha nagyon akarom, de ahogy telnek az évek, úgy silányodik el az ismerkedés lehetősége is. Eleinte a bulikban, suliban, egyetemen, edzéseken pezseg az élet, aztán még fiatal dolgozóként a csapatépítőkön stb, aztán megáll. És onnantól már keményen össze kell kapargatni a randikat.

2022. okt. 28. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze, és ebben teljesen igazad van! De akkor ez van, akkor egyedül leszek örökre, annyira engem már nem érdekel mindez.

Először amúgy is a komoly problémákat kellene tudnom feldolgozni, addig jobb is nem "belezavarnom" más életébe, sokszor már így állok hozzá.

Kérdező, te viszont szerintem ne add fel, te még például szakemberrel/szakemberekkel sem próbálkoztál, úgyhogy neked hajrá! Van az a szint, amikor egyedül már nem megoldható a feldolgozás, úgyhogy ne szégyellj segítséget kérni. :-)

2022. okt. 28. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!