Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként miért adatott meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként miért adatott meg nekem az a fajta öröm, hogy hüvelyi úton el tudok menni? Tényleg nem tudnak mások elmenni?

Figyelt kérdés

Unokatesóm szerint minden csaj el tud menni, csak azért nem tudnak, mert rástresszelnek. Azt mondta, hogy a barátnője nem tudott soha elmenni, de mondta neki, hogy engedje el magát és élvezze és akkor el tudott onnantól kezdve.

Most akkor mi az igazság?

Lehet el tud menni minden nő csak stresszel?

Ráadásul én is láttam egy videót, ami azt magyarázza, hogy van a hüvely meg a csikló és a csiklóban vannak az idegek amik stimulálják a hüvelyt.

Ezek szerint akiknek nem vágták ki a csiklóját mindenki képes rá, nem?

2022. okt. 22. 05:34
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
A lányok 90% nem tud úgy elmenni...
2022. okt. 22. 07:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki képes megtanulni bármilyen nyelvet, mégis van aki egyet sem tud az anyanyelvén kívül...

Lehet, hogy meg van rá a lehetőség, de ettől még nem képes rá mindenki. Amúgy meg mit számít? Te tudsz, örülj neki, a többiekkel meg miért foglalkozol?

2022. okt. 22. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
11%
Én is úgy gondolom hogy nagyon sok esetben csak fejben dől el.
2022. okt. 22. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy a nők közel 90%-a nem képes hüvelyi orgazmusra az önbevalláson alapuló kérdőívek szerint, az uncsidat pedig átb.szta a barátnője, aki elhitte, hogy vele van baj, csak mert a faszija persze jobban tudja, mi kell a nőknek. Ezért - hogy megpróbáljon neki megfelelni - azóta hopp: van orgazmusa a reszeléstől! Csoda történt!

Örülj magadnak, szuper, hogy neked garantáltan jó lesz mindig!

2022. okt. 22. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem képes rá mindenki! Az okok mindenkinél eltérőek lehetnek!
2022. okt. 22. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!