Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen néger fiúval a szex? Lehetőségem van hogy kipróbáljam egy ismerőssel, aki több barátnőmnek is megvolt,de nem mondják meg hogy milyen vele. Próbáljam ki.18/l
21: jó, hogy nem lettél orvos. Tudománytalan hülyeségeket írsz.
Nincs ilyen "urológus szakmai álláspont". Pont úgy nincs, ahogy a "fogorvosok egyesülete által javasolt" fogkrém sincs.
Valaki tudna arra válaszolni, hogy - a féltékenységen és az irigyégen, meg az agymosó kormánymédia hazugságain kívül - miért kell ilyen otrombán és ostobán rasszistának lenni?
Persze, így név és arc nélkül mindenki bátran viselkedhet féregként, azt értem...
27: senki nem reklámozza. Ellenben normális, vagyis az nem reklám, ha "feltüntetik".
Mellesleg hogy lehet rasszizmus a rasszok elfogadása?
A kommentedből pontosan látszik, hogy csak az ilyen hozzád hasonló aluliskolázott és műveletlen alakok tolják ezt az ostoba rasszizmust. Pont te vagy a propaganda célcsoport... :D
Tele vannak a filmek, sorozatok, reklámok a "színes" párokkal, az nem reklám???
Nem, nem normális. Mindenki tartozik valahova, ha tetszik, ha nem.
Az elfogadás egy dolog, a keveredés egy másik. Én is elfogadom, hogy létezik mindenféle ember, de ettől még semmi vágyam egy korcs gyerekhez.
Aluliskolázott? Ez épp nem talált.
Ez nem a valóság bemutatása, ugyanolyan torz, mint a filmekben az összes többi dolog, hogy 1 ember legyőz 200-at, hogy átugrik az egyik háztetőről a másikra minden törés és ficam nélkül, stb. A média nem a valóságot mutatja be, hanem azt, amit láttatni akar.
Amúgy meg befejeztem, ilyen gyökerekkel fölösleges vitatkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!