Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elfogadott rokonnal?
Figyelt kérdés
Unokatestvérrel, unokahugomat láttam 11 évesen 8 éves korában bugyi nélkül aludni és azóta vannak ilyen fantáziáim róla. ő most kb 17-18 én 22. Ha alkalmam lenne megcsinálnám, kizárólag óvszerrel, és hogy senki ne tudjon róla.2022. okt. 26. 19:07
1/16 anonim válasza:
Nem, társadalmilag nem elfogadott. Gondolj arra, ha megtörténne, te se örülnél, ha a szüleid megtudnák.
3/16 A kérdező kommentje:
1.Nyilván nem örülnék.
2.Szabolcsi
2022. okt. 26. 19:10
4/16 anonim válasza:
akkor mindent értek, de nem, kulturált emberek között ez nem elfogadott :D
5/16 A kérdező kommentje:
Tuti nem mondanék nemet ha valamilyen módon felkínálkozna, nem tudnék ellenállni.
2022. okt. 26. 19:14
7/16 anonim válasza:
Semmilyen, a szexuálisan legszabatosabb társadalmakban sem elfogadott a közeli rokonokkal. Soha nem volt az, még a nem éppen visszafogott erkölcseiről híres ókori Rómában sem.
Az unokatestvér, unokahúg nagyon határeset, de civilizált társadalomban az sem éppen jellemző. Te meg kb. reptében a legyet is, ezért fantáziálsz az unokatestvéredről. Nyugi mi is voltunk tinik :)
8/16 anonim válasza:
Ha apád és anyád tezsvírek akkor szabad.
9/16 A kérdező kommentje:
7.22 vagyok, már nem vagyok tini. Amúgy anyám testvérének a lánya.
2022. okt. 26. 20:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!