Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan prostihoz már tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan prostihoz már tényleg megéri elmenni akinek majdnem 100 db pozitív értékelése van?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Ez tényleg kérdés? 🤔 Mármint komoly kérdés?
2022. okt. 26. 16:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy kik írták azokat az értékeléseket, és mit írnak bennük. Vannak lányok, akik tucatnyi kamu profillal saját maguknak írják az értékeléseket, hogy minél több legyen. Szerintem nem életszerű, hogy valakinek ennyi értékelése legyen (hacsak nem 20 éve dolgozik), de ez a magánvéleményem. Nekem a nagyon nagy számú pozitív értékelés inkább gyanús, és én inkább megyek olyan lányhoz, akinek kevés van, de az megbízható, valós felhasználóktól.
2022. okt. 26. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem. Csak 127 fölött érdemes menni.
2022. okt. 26. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:

2

ezt ki lehet szűrni

meg érdemes csak az utolsó 10-nek utánajárni

ha 1 beszámolós a profil, és aznap regisztrált vagy előtte 1-2 nappal és többet be se lépett, na az full kamu

de amikor törzstagok írnak beszámolót az már hitelesebb. Én is írok szinte mindegyik után, annál is akinek van már vagy 40. Csak mivel látják van sok éves profilom sok beszámolóval nem tűnök kamusnak. Na meg a korrekt hirdető meg is érdemli a beszámolót

2022. okt. 26. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, érdemes. Az ilyen hirdetők megbízhatóak, stabil nők.

Dominikára gondolsz a beszámolókra?

2022. nov. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!