Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
1 (taszító)
2
3
4
5
6
7
8
9
10 (álomnő)
49 szavazat
1/12 anonim válasza:
Az alakja szerintem nagyon jó (nő vagyok, nem tudom mennyire releváns a válaszom), viszont az arca nem szép és borzalmas ez a vörös haj. Én élből nem látom szépnek az ilyen színes hajakat, csak a természetes színeket (fekete, barna, szőke vagy természetes vörös).
2/12 A kérdező kommentje:
Úgy szavazzatok, hogy ha barna hajjal mondjuk 8, ezzel a vörössel meg 4, akkor 8-at nyomjatok. Lentebb görgetve amúgy barna:)
2022. okt. 25. 21:48
3/12 anonim válasza:
Nincs rossz alakja, popsiban kifejezetten formás, de az arca totál átlagos, a vörös haj meg tényleg borzalmasan áll neki. Átlag csinoska, semmi több, kimész az utcára öt perc alatt jön veled szemben legalább három hasonló kategóriájú csaj.
4/12 anonim válasza:
Mondjuk amúgy elgondolkodtató, hogy ha ez a csaj 1-5/10, akkor kik a 10/10-ek? A dagadt mangalicák meg a deszka lányok?
5/12 anonim válasza:
Szép lány, de nekem kiszúrja a szememet ez a hatalmas vádli
6/12 anonim válasza:
ezerszer inkább választanék egy elhízott lányt, mint egy izompacsirtát.
7/12 anonim válasza:
Ha ez a csaj 3-as, akkor megyek, és elásom magam...
8/12 anonim válasza:
Én nő vagyok, az alakja 10/8 nekem, az arca 10/2 a haja 10/5.5 szóval összességeben 7et adtam
9/12 anonim válasza:
"Mondjuk amúgy elgondolkodtató, hogy ha ez a csaj 1-5/10, akkor kik a 10/10-ek? A dagadt mangalicák meg a deszka lányok?"
mondjuk akik úgy néznek ki, mint egy nő, nem pedig mint egy hosszú hajú férfi
10/12 anonim válasza:
Még jó, hogy lejjebb tekertem a képei között. Alakra 10/9, arcra 10/3-4, és barna hajjal az összkép az olyan 10/7-8, ezzel a vörös hajjal a mostani képein pedig az összkép az kb 10/4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!