Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a húgom azt hiszem butaságra készül, mit csináljak? L21
Röviden a story, a húgom aki 17 furán viselkedik, nagyon sokat lóg a két fiú haverjával és alig van barátnője. A húgom és a fiúk is kicsit alter arcok, eljárnak együtt gördeszkázni, nem az a tipikus 17 éves "kislány".
Elcsíptem egy fura beszélgetést amikor az egyikükkel telefonált, ez szöget ütött a fejembe és "nyomozni" kezdtem. A fb fiókjába sikerült belépni, tudom nem szép dolog de ez van... A messengerben találtam egy csoportos beszélgetést hármójuk között és ledöbbentem. A húgom azt ecsetelte a srácoknak hogy sikerült fogamzásgátlót íratnia és mostantól nem kell "végre" gumi ha d#gnak, és csak pár nap kell hogy hasson.
Konkrétan leesett az állam mikor tovább olvastam, a srácok arra buzdították hogy mindkettőjüknek hagyja gumi nélkül, illetve majd egymás után "teletöltik" ahogy fogalmaztak, a húgom pedig egy percig sem tiltakozott, örömmel belement.
Mit kellene tennem? Hagyjam rá? nem veszélyes ez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!