Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfiak véleménye a nagy bimbóudvarról?
Egy régi kérdésemnél láttam, hogy a legtöbben a nagy bimbóudvart kedvelik, de ez mit jelent? Kb.5cm, vagy mondjuk a "parizert" is kedvelitek, ami mondjuk akár 10cm-es?
Volt már olyan, hogy valakivel inkább nem alakult ki semmi sem köztetek, mert taszított a melle? Vagy esetleg megjegyzést tettetek rá?
Igen, csak olyan partnert kell keresni akivel egyezik ez a "gyakoriság".
Kedves kérdező nő,Hölgy,szingli pasiként nagyon fel keltetted az érdeklődésemet,hiszen én is ilyen cicijű lányt,nőt kedvelek,keresek!
Node az összkép a fontos,s ha nem vagy nagyon vékony,akkor prividet szivesen olvasnám,fogadnám...
Kedves Kérdező nő,Hölgy!
Neked nagy cicid,bimbód,s bimbóudvara van?
Mert akkor igen,nagyon érdekelnél engem szingli pasiként,ha eredeti cicid van,s nem szilikon,mű!
Írj nekem privit légyszike,ismerkedjünk,beszélgessünk!
27-es,nő vagy,vagy férfi?
Én 25,26-os hozzászoló vagyok,s ha tőlem kérdezed s nő vagy,akkor én azóta is szingli pasi vagyok sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!