Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a férfiak véleménye a nagy bimbóudvarról?
Egy régi kérdésemnél láttam, hogy a legtöbben a nagy bimbóudvart kedvelik, de ez mit jelent? Kb.5cm, vagy mondjuk a "parizert" is kedvelitek, ami mondjuk akár 10cm-es?
Volt már olyan, hogy valakivel inkább nem alakult ki semmi sem köztetek, mert taszított a melle? Vagy esetleg megjegyzést tettetek rá?
"a legtöbb pasinak csak addig kell magas libidójú nő amíg nem jön össze egy olyannal"
ebben van igazság, de a nők a hibásak, mert sosem tudják az arany közép utat választani...
nekem is tetszik a nagy bimbóudvar, szerintem nagyon nőies
viszont másképp is lehet nagy a bimbóudvar: amikor átmérőre csak mondjuk 4-5 centi, viszont szép puffancs, kidomborodó
"akkor csak az számít, hogy ki a partnerem, előbb kitud ábránditani egy rossz személyiség mint bármilyen testi "ő" vagy más számára zavaró testi "hiba" amit én persze nem gondolok "hibának" mert minden ember más és más, ezért más az ízlés és ezért színes a világ."
igen, mindenki ezt mondja látatlanban, aztán valahogy mindenki igyekszik menekülőre fogni, amikor a másiknak tényleg olyan igazán visszataszító testi hibái vannak.
"ebben van igazság, de a nők a hibásak, mert sosem tudják az arany közép utat választani..."
Az, hogy milyen gyakran kívánom a szexet nem választás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!