Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz ha a pasim mellett más pasikkal is szexelek?
Szerintünk nem gáz. Nekem is van pasi mellett két állandó, és a dugással végződő bulik sincsenek ellenemre. Mégis kinek a kedvéért fogjam vissza magam?
21L
Ha neked jó így, akkor kit érdekel más véleménye? Utálom az ilyen semmitmondó, ostoba kérdéseket...
Tud róla a barátod? Akkor minden rendben. Ha meg átvered, akkor igen, gáz. Ezt nyilván te is tudod, szóval kímélj meg minket a butaságodtól legközelebb.
Tőled függ.
Nekem nem lenne gáz, volt már biszex pasim, megengedtem neki, hogy pasikkal is lefeküdön, azzal a feltétellel, hogy semmit nem titkol el előlem, mindent megbeszélünk ezzel kapcsolatba és persze hogy nővel viszont nem kezdhet. Nem élt ezzel a lehetőséggel amíg együtt voktunk, de szépen átbeszéltük, lefektettük a szabályokat, és ezek betartása mellett engem abszolút nem zavart volna, másoknak meg semmi köze hozzá.
25/L
Nem az hidd el és gyakoribb mint hinnéd. Én is szoktam ilyen 20 éves csajokat megdugni egyszer-egyszer.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!