Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kis önbecsülésű, középkorú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis önbecsülésű, középkorú férfiak miért hiszik azt, hogy a nőkhöz az egyetlen út a pénz?

Figyelt kérdés
Fiatal lány vagyok, tudjátok az a fajta aki nem válaszolgat a privátokra. Nem egyszer és nem is kétszer kaptam meg, hogy ez biztos azért van, meg azért utasítok el mindenkit ezen az oldalon (ami NEM társkereső), mert biztos csak a pénzre megyek. Gimis vagyok, könyörgöm, a legnagyobb bajom, hogy jól sikerüljön a nyelvvizsgám és délután meg tudjam nézni a Dirty Dancinget hatvanezredjére is. Ez honnan jön, hogy mindenkinek csak a pénz kell? Ha pénz kell (márpedig kell ilyen forint mellett) akkor dolgozok, vagy a szüleim adnak, ez a kettő opció van (meg hát ugye tanulok rendesen🤧). Leírom, hogy szűz vagyok, de ezt így ne is vegyük figyelembe, biztos csak kiégett pasik huszasait várom egy gyors szopás után. Jesszus🤦‍♀️

2022. okt. 24. 23:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#10 nem igazán értem, mit akarsz kifejezni, de biztosan igazad van❤
2022. okt. 25. 01:11
 12/18 A kérdező kommentje:
#11 ebben lehet valami xd
2022. okt. 25. 01:12
 13/18 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom miért csinálják.

Nekem egy barátom milliomos apukája fiatal koromban azt mondta, hogy maximum egy kávéra hívjam meg a kiszemeltet, mielőtt ágyba viszem. Ez belém égett, úgyhogy én biztos nem ajánlanék fel pénzt szopásért. Engem akkor szopjanak, ha a partner vágyat érez a szopásra. Ennyi.

2022. okt. 25. 04:08
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Mert a nőkhöz az egyetlen út a pénz, legalábbis ha nem nézel ki tökéletesen.
2022. okt. 25. 08:08
 15/18 anonim ***** válasza:
69%

Nem korhoz kötött. Manapság az összes pasi ezt hiszi, legalábbis akik sikertelenek és nincs önbizalmuk.

Még ha háromszor elismétled is az ellenkezőjét, akkor is próbálja lenyomni a torkodon az álláspontját, mert a keserűségtől már nem látnak mást.

2022. okt. 25. 08:51
 16/18 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem ez az egész a te dolgod...

Biztosan van olyan, aki ezt gondolja...és ne hidd, hogy csak a kis önbecsülésű férfiakra jellemző.

Tudnék pár ellenpéldát mondani.

Ha nem akarod, ennyi.

Én dugtam már meg fiatal lányt, de ez a része szóba sem került amúgy, de kinek mi.

2022. okt. 25. 09:38
 17/18 anonim ***** válasza:
36%
Ez igy van, a penz szamit. En még nem lattam nőt egy hajlektalannal randizni:D
2022. okt. 25. 22:33
 18/18 A kérdező kommentje:

#15 én is ezt tapasztaltam, bármit mondhatok, úgyis neki lesz igaza. Elengedtem én már ezt.

#17 akkor randizz te egy hajléktalan csajjal és majd meséld el, milyen volt.

2022. okt. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!