Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok igaz hogy farok méret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok igaz hogy farok méret alapján kategorizáljátok a férfiakat?

Figyelt kérdés
Akinek nagy a farka az vonzó, akinek nem nagy az kukába való. Igaz hogy így álltok hozzá?

2022. okt. 24. 14:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 akkor tedd fel a kérdést magadnak hogy miért van ez. Ha a cerkád tartod a legfőbb értékednek akkor valószínűleg csak annyi is van a gondolkodásod alapján a nőknek: egy f.sz és nem férfi.
2022. okt. 24. 23:20
 12/14 anonim ***** válasza:
90%

"Lányok igaz hogy farok méret alapján kategorizáljátok a férfiakat?"

Természetesen. Minden alkalommal, amikor megismerkedem egy férfival, vagy bemutatnak egy férfinak, akkor előveszem a mérőszalagomat, és beírom a méreteit egy táblázatba, amit a határidőnaplóm végére beragasztott táblázatban vezetek évek óta.

Tolómérő is van nálam mindig, mert a vastagság is számít.

Ha sok új férfi van egy helyen, akkor időnként elég kínos, hogy miattam csúsznak programok. Legutóbb 20 perc késéssel kezdődött egy üzleti megbeszélés, ahol tolmácsoltam, mert volt egy dán mérnök, aki olyan zavarban volt, hogy nem volt rendes merevedése, úgy meg ugye nem tudok mérni, vagyis nincs értelme.

2022. okt. 24. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
LoL
2022. okt. 25. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:
10es vagyok azt akartam mondani ezzel, hogy nagyon nem szamit. En sem tudom mi az amivel sok csajt lehet meghodiatani, max nifokat lehet varazspalcaval
2022. okt. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!