Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegedipatrik666 kérdése:
Ciki ha egy fiatal srác imádja a szőrös puncit??
Figyelt kérdés
Én őszintén eléggé szégyenlem ezt, mert tudom hogy annyira nem elfogadott dolog.. de számomra ez elképesztően vonzó! Szégyelnem kéne?2022. okt. 24. 12:29
21/26 anonim válasza:
Én örülnék, ha a barátom is így gondolná. Legalább nem kéne 2-3 naponta borotválnom. Eleinte biztos furán érezném magam, de aztán gondolom megszoknám. Szóval ezen egyáltalán nincs mit szégyellni, normális dolog.
22/26 anonim válasza:
Nem ciki, de nem gyakori. A többség a csupaszt kedveli kevés kivétellel.
23/26 anonim válasza:
21-es őszintén.. fogalmunk sincs más férfiaknak mért jön be a mű szempilla.. a borotváált sunci.. stbs tb... nemtom.. én szeretem natúran a női testet.. más meg máshogy. :)
24/26 manly válasza:
Reméle m ki meg. a divatból a borotvált punci.
25/26 anonim válasza:
Hat én nem tudom, de ha egy lányon meglátok egy szorszalat is már rosszul vagyok. Igaz magamon se nagyon szeretem sőt hasamon kimondottan irritál. De ízlések és ….
26/26 anonim válasza:
Engem is jobban izgat a szőrös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!