Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha egy fiatal srác...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegedipatrik666 kérdése:

Ciki ha egy fiatal srác imádja a szőrös puncit??

Figyelt kérdés
Én őszintén eléggé szégyenlem ezt, mert tudom hogy annyira nem elfogadott dolog.. de számomra ez elképesztően vonzó! Szégyelnem kéne?

2022. okt. 24. 12:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék, ha a barátom is így gondolná. Legalább nem kéne 2-3 naponta borotválnom. Eleinte biztos furán érezném magam, de aztán gondolom megszoknám. Szóval ezen egyáltalán nincs mit szégyellni, normális dolog.
2022. okt. 24. 17:14
 22/26 anonim válasza:
Nem ciki, de nem gyakori. A többség a csupaszt kedveli kevés kivétellel.
2022. okt. 24. 19:16
 23/26 anonim ***** válasza:
21-es őszintén.. fogalmunk sincs más férfiaknak mért jön be a mű szempilla.. a borotváált sunci.. stbs tb... nemtom.. én szeretem natúran a női testet.. más meg máshogy. :)
2022. okt. 24. 19:17
 24/26 manly ***** válasza:
Reméle m ki meg. a divatból a borotvált punci.
2022. okt. 25. 18:53
 25/26 anonim válasza:
Hat én nem tudom, de ha egy lányon meglátok egy szorszalat is már rosszul vagyok. Igaz magamon se nagyon szeretem sőt hasamon kimondottan irritál. De ízlések és ….
2022. okt. 27. 17:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Engem is jobban izgat a szőrös
2022. okt. 27. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!