Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemes tudni, mielőtt elmegyek egy lányhoz rosszlányokról?
Figyelt kérdés
Minden, amit érdemes tudni. Akár árakat is. Csak tudni szeretném, nem felkészületlenül menni!2022. okt. 23. 20:58
11/16 anonim válasza:
De milyen kizsebelés? Mit ér el vele, ha tudna a nevem? Én nem is álnéven mutatkoztam be nekik soha
12/16 Noren1989 válasza:
Nem tudom, de rémlik, h a személyes adataiddal nem igazàn nehéz visszaélni? 😅🤫🤔
13/16 anonim válasza:
Voltam pár prostival, azon kívül olyan 30 alkalmi partnerem volt. Utóbbiakból mind tudta nyilván a nevemet. A prostikból az egyik láthatta a teljeset, a többi meg a keresztnevem tudta. Na és aztán?
14/16 anonim válasza:
Egyáltalán minek visz valaki iratot vagy hasonlót egy prostihoz?
Én mindent lent hagyok a kocsiban, kivéve a szájvizemet, a lóvét, meg egy tartalék kotont.
Általában három okból megyek prostihoz; vagy üríteni akarok, ebben az esetben csak a külső érdekel. Vagy kiélvezősen akarok kefélni, ebben az esetben a kisugárzás a döntő. Vagy hosszan, beszélgetősen akarok lazítani, itt fontos az is, hogy a csajjal lehet-e beszélgetni, hajlamos-e inni velem egy pohár italt, jó-e az orálja, stb.
15/16 anonim válasza:
14 nem kocsival mentem, akkor még nem volt 18 évesen jogsim sem :D. Hol hagyjam az irataimat? Ég világon semmi nem fog történni. Felmegyek, kifizetem, lerendezem, megköszönöm, eljövök.
16/16 anonim válasza:
Kinézed, felhívod (itt egy kis képet kapsz ,hogy milyen a csaj) ha a telefonozás után is tetszik visszahívod és lefoglalod az időpontot vagy ha egyből szimpi az első hívásnál.. Ugye legyen értékelése ez alap. Aznap mikor mész 12-ig kell sms-t küldeni h mész utána elnavigálsz a helyre megcsörized h ottvagy. Megadja a pontos címet, felmész, beinvitál, átadod a moneyt de lehet nem kéri el csak utána. Elmész fürdeni , visszamész hozzá, szexeltek egy nagyot kis duma, utána vagy még 1 fürdés vagy felöltözöl öleleés és go.. kb igy néz ki.. Ez saját élmény volt. Nem kell félni én is kicsit tartottam h milyen lesz de no para :) Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!