Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kihez érdemes menni rosszlányokról? Kiméljetek az olyan válaszoktól hogy miért nem szerzel egy csajt meg stb
Figyelt kérdés
2022. júl. 27. 21:25
2/16 anonim válasza:
Nehéz úgy tanácsot adni hogy nem tudni mit keresel, milyen az ízlésed... Neked kell kiválasztanod melyik csaj tetszik a legjobban. Azon belül olyasmikre figyelj, hogy mit vállal (hasznos ha azt amit keresel), van-e értékelése (bár a 90%-a önreklám, de aki letiltja annak oka van), s készülj fel arra is hogy a kép és a valóság között sokszor igen nagy szakadék lehet.
3/16 A kérdező kommentje:
1 Budapest
2022. júl. 27. 21:41
4/16 anonim válasza:
Rachel: hosszú szoke haj és hatalmas természetes csocsok
5/16 anonim válasza:
Miért nem szerzel egy csajt meg?
6/16 anonim válasza:
Én néhány napja voltam egy csinosnál, ha érdekel.
7/16 anonim válasza:
Rachelt én is ajánlom
Ő vette el a szüzességem
Igaz én nem voltam teljesen rutintalan mert előtte rengetegszer voltam erotikus masszázson
19/F
8/16 anonim válasza:
En is voltam Rachelnel, de a kepeken kicsit jobban nez ki, a valosagban eleg lötyis a cicije, kepeken feszesebb teltebb volt. De kedves meg rendes, bar ugy nyog mint egy gep sajna, eleg monoton es eroltetett. 1 toltenyt meger ha van folosleges 20ezred, legalabbis 2 eve ennyi volt 1 ora.
Most mik az arak am? Tudja vki?
10/16 anonim válasza:
Ijjj
Akkor gondolom mashol is.
Pont ma kedvem tamadt volna, van egy fölös 20as a zsebemben, gondoltam hatha, de igy akkor gondolom csak lowbudgetebbek vannak mar ennyiert :/ fel ora meg nalam keves a rahangolodasra, meg ugy csoronak erzem magam hogy csak ilyen rapid felora xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!