Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házas nők, tartatok szeretőt?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nők, tartatok szeretőt? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Milyen gyakran találkoztok, hogyan tartjátok titokban?

Nálatok fiatalabb a szerető? Kiélnétek a vagyaitok egy huszonévesen?

Van olyan, hogy azért vagytok mással, mert a férjetekkel nem egyezik az ízlésetek? (pl Te bdsm-et szereted, ő hallani sem akar róla)

2022. okt. 23. 13:59
A kérdező szavazást indított:
Igen, nőként tartok szeretőt
Nem tartok nőként szeretőt, de eszembe jutott már
Nem tartok nőként szeretőt, nem is fogok
Megírom kommentbe
Férfiként tartok női szeretőt
Férfiként nem tartok női szeretőt
40 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Én a férjem tudtával tartok egy fiatalabb szeretőt, kifejezetten a teste és a farka izgat, érzelmileg semmi sincs köztünk. 35 N
2022. okt. 23. 14:16
 2/10 anonim ***** válasza:
26%
1-es, dehogy vagy! Ha ez közös megegyezésen alapul.
2022. okt. 23. 14:26
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Én sem értem, kicsit frusztrációt érzek a komemntelők részéről :D Milyen éles reakciót vált ki belőlük valami, ami a férjemmel közösen megbeszélt dolog, és a szeretőmmel is teljesen tisztázva van. Nem értem, mit tartanak ebben szánalmasnak
2022. okt. 23. 14:28
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
#4 Ja hogy a szüleid nem tanítottak olyan dolgokat hogy büszkeség, és becsület? Mondjuk a férjed se jobb semmivel.
2022. okt. 23. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
Jaj de önbizalomhiányosak egyesek. Mit fáj neked az, ami másnak jó? Senkinek nem ártunk ezzel, ha neked ez ennyire bántó akkor szerintem neked kéne elgondolkodni, mi ennek az oka...
2022. okt. 23. 14:30
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Én férfi vagyok, nem csaltam meg soha senkit, nem is tervezem, viszont volt dolgom más feleségével.
2022. okt. 23. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Férfi vagyok, házas és szeretem a feleségemet. De rendszeresen tartok mellette fiatal lányokat szeretőnek. Mély érzelmek nincsenek a partnereim és köztem csupán egy szexuális kalandozás mindkettőnk számára, néha egy-két közös programmal megspékelve.

40es éveinkben járunk a feleségemmel, mindketten karrieristák vagyunk, felneveltünk 3 gyereket. Az ő libidója azóta drasztikusan lecsökkent sajnos. Havonta 1-2 alkalommal van köztünk szex, olyankor nem rossz , jó a viszonyunk de ő többet nem igényel. Nekem viszont még mindig olyan a sex drive-om mint a huszas éveimben és egyszerűen nekem kell az a testi felüdülés, hogy néha eltöltök egy kellemes délutánt-estét vagy esetleg röpke fél hétvégét a 20-25 éves partnereimmel. Mivel sokszor ezek a fiatal lányok is a poligám időszakukat élik ki, és el vannak foglalva az egyetemi életükkel vagy a kezdeti karrierjükkel így általában 2-3 partnerem szokott lenni párhuzamosan így mindig minden héten találkozok legalább az egyikükkel, de a legideálisabb ha kétszer tudok. Úgy tudom titokban tartani, hogy vettem erre egy külön lakást, amit csak arra a célra tartok fent, hogy felvigyem oda szexelni a lányokat. Ha épp nincs partnerem, akkor Airbnb-n keresztül ki van adva. Még azt se tudják a lépcsőházban, hogy én vagyok a tulajdonos.

A nagy korkülönbség és a téma tabusága miatt is már alapból szerintem sokkal pezsdítőbbek az aktusok, sok olyan dolgot csinálunk amit otthon a feleségemmel már nem szoktam csinálni, így nekem ez azt a célt is szolgálja, hogy kiéljem a fantáziáimat és már ne otthon erőltessem ezeket a páromra, aki tökéletesen megvan egymagában a havi pár szeretkezéssel és az otthoni hobbikertészkedéssel.

2022. okt. 25. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Jelenleg van szeretőm. Változó, hogy milyen sűrűn jön össze, heti 1-3 alkalommal. De nem fiatalabb, hanem idősebb nálam (a férjemnél is idősebb), de sokkal jobb vele a szex.
2022. nov. 3. 11:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem egykorú a szeretőm. Eddig könnyű volt titokban tartani, mert havi 1 találkozást tervezünk /távolság miatt/ és még szexre sem került sor.

40N

2022. nov. 3. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
62%
Elég magas libidóval rendelkezem, szerencsére jól megdug a férjem, szóval nem szorulok rá. Ha nem dugna meg se biztos, hogy tartanék szeretőt, hisz őt kívánom. Valszeg masztiznék. 25L
2022. nov. 3. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!