Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők, tartatok szeretőt? Ha igen, miért?
Milyen gyakran találkoztok, hogyan tartjátok titokban?
Nálatok fiatalabb a szerető? Kiélnétek a vagyaitok egy huszonévesen?
Van olyan, hogy azért vagytok mással, mert a férjetekkel nem egyezik az ízlésetek? (pl Te bdsm-et szereted, ő hallani sem akar róla)
Férfi vagyok, házas és szeretem a feleségemet. De rendszeresen tartok mellette fiatal lányokat szeretőnek. Mély érzelmek nincsenek a partnereim és köztem csupán egy szexuális kalandozás mindkettőnk számára, néha egy-két közös programmal megspékelve.
40es éveinkben járunk a feleségemmel, mindketten karrieristák vagyunk, felneveltünk 3 gyereket. Az ő libidója azóta drasztikusan lecsökkent sajnos. Havonta 1-2 alkalommal van köztünk szex, olyankor nem rossz , jó a viszonyunk de ő többet nem igényel. Nekem viszont még mindig olyan a sex drive-om mint a huszas éveimben és egyszerűen nekem kell az a testi felüdülés, hogy néha eltöltök egy kellemes délutánt-estét vagy esetleg röpke fél hétvégét a 20-25 éves partnereimmel. Mivel sokszor ezek a fiatal lányok is a poligám időszakukat élik ki, és el vannak foglalva az egyetemi életükkel vagy a kezdeti karrierjükkel így általában 2-3 partnerem szokott lenni párhuzamosan így mindig minden héten találkozok legalább az egyikükkel, de a legideálisabb ha kétszer tudok. Úgy tudom titokban tartani, hogy vettem erre egy külön lakást, amit csak arra a célra tartok fent, hogy felvigyem oda szexelni a lányokat. Ha épp nincs partnerem, akkor Airbnb-n keresztül ki van adva. Még azt se tudják a lépcsőházban, hogy én vagyok a tulajdonos.
A nagy korkülönbség és a téma tabusága miatt is már alapból szerintem sokkal pezsdítőbbek az aktusok, sok olyan dolgot csinálunk amit otthon a feleségemmel már nem szoktam csinálni, így nekem ez azt a célt is szolgálja, hogy kiéljem a fantáziáimat és már ne otthon erőltessem ezeket a páromra, aki tökéletesen megvan egymagában a havi pár szeretkezéssel és az otthoni hobbikertészkedéssel.
Velem egykorú a szeretőm. Eddig könnyű volt titokban tartani, mert havi 1 találkozást tervezünk /távolság miatt/ és még szexre sem került sor.
40N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!