Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj több fiúval ismerkedik és kiválasztja az egyiket és már le is feküdt vele akkor nem érzi gáznak azt hogy a többi fiút nem utasította el és ők még próbálkoznak?
Nem érzi magát ribinek az ilyen lány?
Mert ha már szexel valakivel akkor az lenne a korrekt hogy a többinek azt mondja hogy nem. Nem pedig csak eltűnik úgy hogy már többször találkozott is velük.
Én ha párkapcsolatot keresnék és többen próbálkoznának, elsőnek az írásból deríteném ki hogy egyáltalán hasonlitunk e összeillünk e, szimpatikus e
Aztán ha ezek megvannak szerintem eléggé leszükül a kör
Az ilyenekkel meg alapból nem fogok találkozni mert minek hitegessem
Az ilyen nem normális
És tényleg ribis..
Saját egóját simogatja
Aztán aki a legszimpibb azzal találkoznék
Az meg ha már rögtön szexelnek, hát nem lesz egy hosszutávu kapcsolat.!
én többel is szexeltem párhuzamosan :D
N
Igen az lenne a korrekt ha közölné utána a többivel bocs nem, nem pedig tartaléknak futtatná őket tovább / egoboostnak használja őket. Itt mindenkit becsap, a többi jelöltet, de az új pasiját is, hogy miközben vele akar járni addig a többi közül is csemegézni akar.
Nem korrekt, de a sajnos az emberek nem mindig korrektek. Pasik közül is bőven van amelyik egyszerre több helyen nyomul, már az után is miután valakivel összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!