Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mélytoroknak számít?
Mindig zavar a mélytorok kérdéseknél és válaszoknál két dolog.
Az egyik, hogy az én tapasztalatom az (és nem hiszem, hogy ne lennék tök átlagos), hogy a legérzékenyebb felület rajtam az az ötforintosnyi felület, ahol a fitymafékem van. Nem tapasztalok nagyobb élvezetet, ha mélyebben beveszi a nő, az a fontos, hogy a nyelve ott simogasson.
A másik, hogy ha a farok túlér a nő nyelvgyökén, akkor a nyelési reflex elzárja a légcsövet, a légzés lehetetlenné válik. Mégis, még sosem olvastam, hallottam olyat, hogy bárki megemlítette volna, hogy a nő nem kap levegőt, fuldoklik mélytoroknál. Most nem arról beszélek, hogy általában a nyelvgyök érintése (alapos gyakorlás nélkül) hányingerkeltő, öklendezést okoz, azt sokszor láttam.
Nekem az az érzésem alakult ki, hogy a garat felé hatoló mélytorkozás rendkívül ritka lehet, és ha létezik is, a tartama a másodperceket alig haladhatja meg. Szerintem minden más történet mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!