Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell mélytorkozni? És kb mennyi cm-től számít annak? 21/L
Valamennyire be tudom kapni, kb a makkig vagy picit tovább, de utána elakad a nyelvemben vagy nem tudom, lehet pici a szám és nem fér bele rendesen :D De hogy tudnám tovább bekapni? Valakinek volt esetleg ilyen problémája? Köszi előre is.
(Szeretném viszonozni a páromnak azt a kényeztetést, amit kaptam tőle =) )
Gyakorolni kell, nincs rá "aranyrecept". Nem valamifajta bunkóság vagy ajánlat, tapasztalt férfiként írom. És ehhez is kettő kell, mint a jó szexben mindenhez. (Azaz okos és türelmes partner.)
F, 40
#1 egyelőre még nem kaptam semmilyen ajánlatot (szerencsére:D)
#2 gyakorlás, de mégis hogy? Nem bírom beljebb tolni a számba (furán hangzik de lényegében ez a helyzet) tehát nem az van hogy öklendezek tőle vagy ilyesmi, hanem nem is ér el odáig hogy ilyesmit érezzek..
Nyelv használata, srác mérete...nem tudom, látatlanban nehéz megmondani. Nekem elég nagy van (jöhetnek a fikázások), így van,akinek a makk is sok volt, van, aki majdnem bevette...nagyon változó. Akard, csináljátok és majd alakul.
A kettes.
A mélytorkozást úgy kell csinálni hogy a makk már lecsúszon a torkon. Akkor már mindegy hogy milyen hosszú a farok.
Sajnos nekem még csak egy nő tudta megcsinálni😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!