Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex közben a pasi van felül, akkor mit csináltok közben a kezetekkel?
Figyelt kérdés
Persze férfiak válaszat is várom, hogy a párotok mit csinál olyankor, ölelget, cirógat közben? Ha igen, hol?2022. okt. 22. 19:51
11/20 anonim válasza:
A misszionárius egy nagyon szenvedélyes póz+láb felhúzással nagyon mély a behatolás is.
A pasik is ugyanúgy szeretik a cirógatást,simogatást tehát elrontani nem nagyon lehet.
Simogasd,csókold a nyakát,az én párom pl. szereti ha a fülébe suttogom hogy mennyire kívánom stb.
Ilyenkor minden érintés borzolja a bőrt és hevesebbé teszi a szexet.
12/20 anonim válasza:
Simogatom a nyakat, magamhoz húzom csókolózni, vagy épp hogy pusziljam vagy szívjam meg a nyakát.
13/20 anonim válasza:
Simogatom a testét, ölelem, fogom a kezét, fogom a lábaimat, markolom a párnát, takarót, stb.
14/20 anonim válasza:
Fenék, hát, kar, váll, haj/fej. De van amikor fogja a kezem a fejem felett. És inkább simítom néha itt néha ott.
15/20 anonim válasza:
Szeretem, ha megérint ilyenkor bárhol, ha belemarkol a fenekembe és magához húz, ha átkarolja a tarkóm.
17/20 anonim válasza:
Férfiként mondom. Símogatja a hátam, néha megfogja a farkam, megfogja a fenekem, felhúzza a lábát a kezével, időnként széthúzza a farpofáit.
18/20 sanya967 válasza:
olvassátok elmerülve a 3-as kommentjét aztán utána a 4-esét, én beszartam :D
19/20 anonim válasza:
Átkarolom vele a partnerem, simogatom, beletúrok a hajába, esetleg megfogjuk egymás kezét...
Illetve ha hozzáférek, mert úgy helyezkedik, akkor a lábai közé nyúlva simogatom a golyóit, azt nagyon szokta szeretni :D
20/20 anonim válasza:
Ilyenkor szabad mind a két kéz, szóval lehet nokedlit szaggatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!