Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha izgatna az ha a férfi belém élvezne és teherbe esnék tőle?
Figyelt kérdés
izgató arra gondolni hogy "véletlen" bennem marad, és utána terhes leszek.
ugyanígy izgat az, ha arra gondolok, már terhes vagyok, és közben dugnak
21N
2022. okt. 22. 17:09
22/53 A kérdező kommentje:
akkor örülök hogy nem vagyok egyedül :)
2022. okt. 22. 19:51
24/53 A kérdező kommentje:
erre is :)
2022. okt. 22. 20:07
25/53 anonim válasza:
Gondolom anya akarsz lenni. Ha ennyire teherbe akarsz esni. Hiszen ez a terhesség értelme, hogy gyereket szülsz. Ha meg felcsináltatod magad a pasi tudta nélkül, akkor nevelheted egyedül, és lehet terhes szex se lesz.
26/53 anonim válasza:
25
Dehogy akar az lenni. Az ilyen visszatérő vendég az abortuszt végző kórházakban.
27/53 A kérdező kommentje:
nem anya szeretnék lenni, csupán izgat a gondolat hogy felcsinálnak, és utána miközben terhes vagyok, sintén megtörténik
2022. okt. 22. 20:09
28/53 anonim válasza:
Oké, de ezzel terhes leszel és gyereked lesz. Azt ugye felfogod? Tudtommal ha egy nő nem akar terhes lenni AZAZ gyereket szülni, egyenesen írtózik a gondolatától is.
29/53 anonim válasza:
Terhes akarsz lenni gyerek nélkül? Jó isten gyere le, de ostoba egy nő vagy.
30/53 A kérdező kommentje:
ne nézz hülyének, biokémiával foglalkozok, tehát hidd el, értem mi történik ilyenkor :D
2022. okt. 22. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!