Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nemibetegség, amit nem tudsz/nem látsz egy év után sem?
Tavaly voltam prostinál, gumiban szexeltünk, de lecuppantattam magam vele gumi nélkül is + forintért. Elméletileg nem vállalja bárkivel.
Az a kérdésem, HA én semmit sem veszek észre a péniszemen azóta, akkor elkaphattam valamit? Olyanok írjanak, akik értenek a nemi betegségekhez. Köszi.
Prosti voltam egy ideig. Elmentem szűrésre semmi bajom nem volt, de én csak szopást vállaltam gumi nélkül, ahogy minden normálisabb csaj. Van aki azt se vállalja. Meg persze van aki gumi nélkül mindent.
Egyszer volt a nemi szervemen még szűrés előtt egy nagyon fájdalmas fekély, gyakran sírtam is miatta annyira fájt. De ugye sok nemi betegségből kigyógyulsz. Nekem is eltűnt magától, betadinel kentem.
Az aids meg a hiv-ből alakul ki, ami ma már gyógyszeresen megakadályozható. Szóval egyszerűen elmész kivizsgáltatni magad, ami kissé kínos, mert benne lesz eeszt-ben örökre, kikérdeznek miért gondolod, hogy bajod van, és azt is beleírják. De cserébe nem halsz meg soha.
Privátot nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!