Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nemibetegség, amit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nemibetegség, amit nem tudsz/nem látsz egy év után sem?

Figyelt kérdés

Tavaly voltam prostinál, gumiban szexeltünk, de lecuppantattam magam vele gumi nélkül is + forintért. Elméletileg nem vállalja bárkivel.

Az a kérdésem, HA én semmit sem veszek észre a péniszemen azóta, akkor elkaphattam valamit? Olyanok írjanak, akik értenek a nemi betegségekhez. Köszi.

2022. okt. 21. 21:38
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azóta nem voltam nővel. Ez lemaradt.
2022. okt. 21. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Az aids is, és a chlamydia is ilyen! Van hogy csak hordozó leszel, sa betegség nem taglóz le!
2022. okt. 21. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
De van ám!
2022. okt. 21. 21:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"elméletileg nem vállalja bárkivel" - ja persze, csak aki fizet érte 😂 rólad egyetlen töltés alatt egyből mindent tudott és máris szerelmes lett szerinted hogy leszaxizott natúrban? Bro' alapszabály ha egy k.rva enged neked valamit azt bizony gyakorlatilag bármelyik másik kuncsaftnak is amelyik tejel.

Egy csomó STD átadható orális úton is (igaz nagyságrendekkel nagyobb a kockázata közösülés útján történő infekciónak), s ebből nagyon sokáig sokáig nem okoz tüneteket, vagy csak nagyon enyhéket amit sokan észre sem vesznek (mert utána elmúlik és szép alattomosan "dolgozik" a szervezetben).

2022. okt. 21. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Több ilyen van!

Pl a fertőző májgyulladásnak van olyan alfaja aminek 10 év a lappangási ideje!

2022. okt. 21. 23:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a lehangoló válaszokat. Lehet igazatok van nem mondom, hogy nem. Viszont lakásos prostiról van szó, aki tiszta volt és nekem is le kellett fürödnöm előtte/utána. Ára pedig 120 € 1 óra.
2022. okt. 21. 23:11
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el szűrésre, ha aggódsz!
2022. okt. 21. 23:19
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez-az, hogy nem merek. Én ezt szégyellem és csak azért tettem ne halljak meg szüzen.

Szerintem biztosan járnak hozzá magánvállalkozók meg nagyobb emberek is nálam és szerintem nem hirdetne azóta is, ha gond lenne.

Viszont köszi a válaszokat tényleg, nem haragszok. Most már tudom, ha egyszer elvisz az AIDS, akkor az azért volt, mert életembe egyszer voltam nővel az is sírba tett.

2022. okt. 21. 23:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Túlbonyolítod az életed. Ez egy egyszerű orvosi vizsgálat, felelősségteljes ember megteszi néha, ha arra viszi a sors, hogy prostizzon.
2022. okt. 21. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul kötelességed is tisztában lenni vele prostizások után, ha majd szeretnél magadnak egy párt, aki bízhat benned.
2022. okt. 21. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!