Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön dolgozó férfiak! Ti csaltátok már meg a párotokat ott kint?
Figyelt kérdés
Gondolván, hogy úgysem tudja meg, amúgy sem derül ki, nincs szex az életetekben, hát legyen...? Esetleg van, aki rendszeres szeretőt tart? A szerető tud a másik nőről? Költötök pénzt a szeretőre (ha van)? Őszinte válaszokat kérek!2022. okt. 21. 19:18
21/25 anonim válasza:
Én is a 20-assal értek egyet. Kegyetlen dolgok mennek a világban.
22/25 anonim válasza:
#20 jó, ez meg az a szint, hogy nem elég, hogy valamiről fogalmad sincs (honnan tudnád egy általad sosem ismert ember motivációit), még azt sem röstelled, hogy magabiztosan személyeskedj. Azért nincs értelme folytatni ezt, mert nekem kedvem, neked meg képességed nincs rá, hogy meggyőzzük a másikat az igazunkról. Sokkal több értelme lenne inkább azon gondolkodnod, hogy miért vált ki belőled ilyen reakciót az, hogy más emberek hogyan élnek. De ez már a te saját feladatod lesz.
23/25 anonim válasza:
Én vagyok a #2-es. Én nem értek veletek egyet pedig én is nő vagyok.
De szerintem ha két értelmes felnőtt megbeszélik ezt akkor miért ne lehetne? Ha pedig zavarna hogy mással is van elválok. Ha egy gyerek tartja össze az embereket az régen rossz.
24/25 anonim válasza:
22-es itt nincs mit ecsetelni. Nem arab sejk vagy, ahol Háremed lehet. Itt, ha feleséged van és beteszed másnak NEM érdemelsz feleséget és ez rád is érvényes meg a többi megcsaló kukacra is. Nem érdekel a 0% meg a -70% sem!
25/25 anonim válasza:
Csaltam. Sógornőm éppen pont tavaly került véletlen ugyanarra a munkahelyre mint én (egy osztrák szálloda Burgenlandba). Nálam volt hely kezdetben, (meg tudta a főnök hogy ő is magyar) ezért hozzám osztották be aludni a személyzeti hotelszobámba. És ott megtörtént néhány pia után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!