Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Análkedvelő, popsinyaló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Análkedvelő, popsinyaló férfiak, heterók vagytok teljesen?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 18:26
A kérdező szavazást indított:
100% hetero
Heteto, de kíváncsi
Biszex
23 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Miért ne lennénk heterók? Akkor nem lenne hetero valaki ha mindegy lenne neki h. nő v. pasi hátsóját veszi kezelésbe. Orálnál sem mindegy egy heterónak hogy nő v. pasi trombitál.
2022. okt. 21. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Yep.
2022. okt. 21. 18:34
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Hetero vagyok, lányok fenekével foglalatoskodom. Tudod kedves kérdező, mivel eddig nem jöttél rá magadtól, elárulom: a homoszexuális férfiak azért érintkeznek análisan, mert nincs puncijuk. Feneke viszont mindenkinek van, hálaistennek! Remélem segítettem.
2022. okt. 21. 18:38
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező!

Ha másképp gondolod, kételyeid vannak, miért a hetero kategóriában tetted fel a kérdést? Megmondjam? Mivel te magad is tudod a választ, csak trollkodsz itten.

2022. okt. 21. 18:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Van egy pasi, akivel összejárok, és teljesen rá van gerjedve a fenekemre, mindig azzal foglalatoskodna, puszilgatja, nyalogatja, pucsítanom kell, hogy nézhesse. Még nem találkoztam ilyen pasival korábban.
2022. okt. 21. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
21%
#5 ez még nem jelenti azt hogy biszex lenne a fickó, ld. az orál példát. Azért is sok pasi odavan, mégsem vágynak a heterók arra hogy másik pasi répázza. Egyszerűen szereti a formás női popsikat és az anált is.
2022. okt. 21. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem
2022. okt. 21. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi ezen olyan extra?! De most tényleg!

Én is nyalok sgget nem is kicsit, nem is kevés szer!

2022. okt. 21. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig ebben semmi furi nincs én is rajongok egy formàs női seggért...
2022. okt. 21. 20:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Imádok foglalkozni a csajom fenekével és az is nagyon bejön amikor viszonozza. Még sosem éreztem azt, hogy belemenjek bármilyen szexuális dologba egy fiúval.
2022. okt. 22. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!