Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análkedvelő, popsinyaló férfiak, heterók vagytok teljesen?
Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 18:26
A kérdező szavazást indított:
100% hetero
Heteto, de kíváncsi
Biszex
23 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Miért ne lennénk heterók? Akkor nem lenne hetero valaki ha mindegy lenne neki h. nő v. pasi hátsóját veszi kezelésbe. Orálnál sem mindegy egy heterónak hogy nő v. pasi trombitál.
3/10 anonim 

válasza:

Hetero vagyok, lányok fenekével foglalatoskodom. Tudod kedves kérdező, mivel eddig nem jöttél rá magadtól, elárulom: a homoszexuális férfiak azért érintkeznek análisan, mert nincs puncijuk. Feneke viszont mindenkinek van, hálaistennek! Remélem segítettem.
4/10 anonim 

válasza:

Kérdező!
Ha másképp gondolod, kételyeid vannak, miért a hetero kategóriában tetted fel a kérdést? Megmondjam? Mivel te magad is tudod a választ, csak trollkodsz itten.
5/10 A kérdező kommentje:
Van egy pasi, akivel összejárok, és teljesen rá van gerjedve a fenekemre, mindig azzal foglalatoskodna, puszilgatja, nyalogatja, pucsítanom kell, hogy nézhesse. Még nem találkoztam ilyen pasival korábban.
2022. okt. 21. 18:43
6/10 anonim 

válasza:

#5 ez még nem jelenti azt hogy biszex lenne a fickó, ld. az orál példát. Azért is sok pasi odavan, mégsem vágynak a heterók arra hogy másik pasi répázza. Egyszerűen szereti a formás női popsikat és az anált is.
8/10 anonim 

válasza:

Mi ezen olyan extra?! De most tényleg!
Én is nyalok sgget nem is kicsit, nem is kevés szer!
9/10 anonim 

válasza:

Pedig ebben semmi furi nincs én is rajongok egy formàs női seggért...
10/10 anonim 

válasza:

Imádok foglalkozni a csajom fenekével és az is nagyon bejön amikor viszonozza. Még sosem éreztem azt, hogy belemenjek bármilyen szexuális dologba egy fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!