Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az ha egy lány dagi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy lány dagi de areanyos meg helyes az arca de szexuálisan mégsem tudok hozzá vonzodni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 09:23
A kérdező szavazást indított:
én tudnék hozzá vonzodni ha helyes
nem tudnék a dagi lányokhoz vonzodni
41 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
aranyos a lány aki kiszemelt magának de 100 kilo elett van,nem áll rá a cerka
2022. okt. 21. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Hát mert dagi.
2022. okt. 21. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Mert számodra taszító, vagy az alkata, vagy maga a csaj...vagy csak nem izgat fel.

Én voltam 100 felett is csajjal, többel is, mégis izgultam rájuk, teljesen átlagos csajokkal sem volt gond.

Van akinek meg csak a 100+-os csajokra áll fel...nem vagyunk egyformák.

2022. okt. 21. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
88%

Én szexuális kisugárzáshoz vonzódom. Van persze egy típus, aki úgymond az esetem, de többször voltam már úgy, hogy olyan nőt kívántam meg, aki józan ésszel nézve nem jött be, és mégis majd megőrültem.

Nálad ugyanez van, nem az ested, a kémia meg nincs meg, így nincs az a plusz vonzalom, ami felkelti az érdeklődésed valaki iránt, aki nem a te típusod

2022. okt. 21. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon szexik tudnak lenni a molett nők, de valószínű a kisugárzása, jelleme nem fogott meg. Van ilyen, nincs ezzel gond.
2022. okt. 22. 07:59
 6/8 creativus ***** válasza:

Miért? Egyszerű!

Évtizedek komoly (és sikeres) munkája kellett ahhoz, hogy a civilizált népesség (="nyugat") érzelmi intelligenciahányadosát (EQ) nullára redukálja.

Szép, helyes, erotikusan vonzó, szexuálisan vonzó, szeretetre méltó, stb. fogalmaink mind-mind különböznek, és egy-egy személlyel kapcsolatban különböző módon érvényesülnek. Ám mivel megtanították, hogy összemossuk őket, ezért csak a feltett kérdésben, és hasonlókban bújik ki a szög a zsákból.

Össze kellett mosni, hiszen a körülöttünk lévő gazdasági rendszer ezeken alapul, ezeken a tévedéseken, félreértéseken, becsapásokon, és ezzel irányítanak, manipulálnak, s vernek át minket. De ez - legalább is idáig - jól működött, és egyre jobban kiszolgált minket, az igényeinket. Most ütközött kemény, és ledönthetetlen korlátokba, és már két éve ezek határozzák meg a napi eseményeinket.

Aki túl akarja élni az elkövetkezendő korszakot, annak szemléletet kellene váltani, és ezzel párhuzamosan az érzelmi intelligenciát lenne jó fejleszteni.

Mellesleg mondom: beüthet egy ilyen lány iránti szerelem, és akkor gyakorta meg tudnak változni az érzések, s sokszor a legidegesítőbb tulajdonságok is "olyan cukinak" tűnnek.

2022. okt. 26. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
5-ös,leírta a kérdező hogy nem a kisugárzásával van a probléma,hanem az hogy 100 kg felett van a lány. Amúgy kérdező nincs ezzel baj,mindenki szereti a kövér nőket. Sőt nekem az a véleményem, hogy normális férfi nem izgul fel egy 30-40 kg túlsúllyal rendelkező nőre. Akárki akármit mond az már undorító,szét van folyva, olyan mint egy teleszart búvárruha,mert azért itt nem 4-5 kg pluszról van szó. Én 65 kg vagyok és 170 cm,nem vagyok kövér,de nem vagyok egy nádszalkisasszony,el sem tudnám magam képzelni plusz 40 kg-val.
2022. okt. 30. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
*nem mindenki szereti a kövér nőket, véletlenül lehagytam a nemet😅
2022. okt. 30. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!