Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen szűznek lenni nagy szégyen?
Minden lányban csalódnok kellett akikkel eddig ismerkedtem. Nagyon szar érzés hogy engem nem lehet szeretni, meg hogy ennyi idősen sem tudtam kipróbálni a szexet.
26 évesen már nagyon nagyon gáz szűznek lenni?
Elég gáz. Tuti nem bírnám ki ennyi ideig. Már 14 évesen mentem utánuk,azt meg is kefeltem őket, már akkor kibirhatalan volt dugás nélkül. Nagy luzernek kell lenni ha szűz valaki 30 evesen
8x bajnok
Az, de tudok rajtad segíteni!
33/F
Gáz ennyi idősen szűznek lenni. De vannak erre szakosodott szolgáltatók, akik megoldják a problémák.
Persze ettől nem fogsz tudni jobban bánni a nőkkel, nem lesz meg a kellő önbizalmad és dumád, de legalább rájössz, hogy a szex nem egy nagy dolog és nem leszel befeszülve attól, hogy még szűz vagy. Sokat tud segíteni.
Engem azért érdekelne hogy mik az alap elvárásaid egy nővel szemben, és ezekért az elvárásokért cserébe te mit tudnál nyújtani.
Nem azért mert párt keresek, mert pasi vagyok, csupán érdekel hogy tényleg a nőkkel volt gond, vagy csak te vagy szimplán kretén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!